În anul Centenarului, un tricolor imens ajunge la Bistrița! Vezi când

44

Tineretul Național Liberal marchează Anul Centenarului prin proiectul „Caravana Tricolorul”. În Bistrița, caravana va ajunge marți, pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

 

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris„, transmit tinerii liberali bistrițeni , într-un comunicat.

Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal a lansat Caravana Tricolorul, încă de pe data de 18 septembrie, acțiunea având loc la nivel național. Astfel, tinerii din PNL poartă drapelul prin toate județele țării, iar pe 25 noiembrie tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă„, mai transmit tinerii liberali bistrițeni.

 Tricolorul, având 30 de metri lungime și circa 10 metri lățime va ajunge în Bistrița, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în data de 06.11.2018 la orele 16.15, unde sunt așteptați toți bistrițenii să participe și, într-un gest simbolic, să îl poarte pe străzile orașului.

1 COMENTARIU

  1. EEEEiiiiii … ce frumos si ” mandru ” stim sa visam … !!!
    Sa facem inapoi o Romanie Mare, cu o populatie care majoritara nu mai are ” sange romanesc ” si nici nu vrea sa auda de Romania , ci maidegraba ar dori ca Moldova de Est sa se uneasca cu cea DE VEST … ( inafara Romaniei bine-nteles… ) ?? ?! Chiar nu intelegeti idealurile , patriotismului local de altfel , ale domnului presedinte Dodon coroborate cu ale rusilor ? !
    Haideti sa nu mai fim naivi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here