Moda a luat o adevărată amploare încă din timpuri destul de îndepartate, mai precis din anul 1850 când Isaac Singer a invetat mașina de cusut cu împuscătură continuă. A nu se crede ca pana atunci nu existau metode de confecționare a hainelor, acestea erau cusute de mână chiar de catre cei ce urmau să le poarte.

Termenul de moda are anumite caracteristici diferite pentru fiecare mediu social în parte. În esență, prin modă, se înțelege a fi o artă a frumosului, la fel ca literatura și pictura, a expunerii alegerilor bine făcute, ce îmbină clasicul cu modernul.  

Vârsta nu a fost niciodată o barieră în ceea ce privește îndrăzneala unor ținute deoarece alegerile bine făcute pot da viață anilor. Casele de modă actuale oferă tot mai multe oportunități și drepturi pentru ca fiecare să-și exprime personalitatea.

Prin pasiune totul a prins contur

Dintr-o pasiune comună pentru tot ce înseamnă arta frumosului a luat naștere ANNA CORI. Expansiunea brandului ANNA CORI a avut efecte cu adevărat admirabile asupra Fabricii DENIS, poziționând-o în topul preferințelor în materie de încălțăminte din România.

Cu mulți ani de experiență pe piața din România și nu numai, brandul ANNA CORI a câștigat admirația atât a publicului bucovinean, locul în care a început totul, cât și a publicului din alte colțuri ale lumii.

O caracteristică ce face acest brand unul deosebit este calitatea produselor pe care le folosește la confecționarea incalțămintelor, a genților dar și a accesoriilor. Deoarece dorința de produse de calitate este cea care dă tonul pe piață, atuurile apar datorită tipului de piele utlizată, adusă din Italia, a tălpii, a căptușelii și nu în ultimul rând, a accesoriilor. Toate avantajele sunt sporite de priceperea celor peste 400 de angajați ce lucrează cu profesionalism dar și de aparatura de ultimă generație a fabricii.

Încălțămintea ce se integrează în orice tematică

O alegere corectă în rândul încălțămintei va fi mereu ANNA CORI. Platforma online pune la dispoziția curioșilor o multitudine de tipuri de încălțăminte potrivită pentru orice moment din zi și din noapte. Fie că vorbim de o simplă ieșire în oraș, un garden party sau o nuntă, pantofii sunt cei care dau un surplus de stil întregii vestimentații.

Accesoriile nu trebuie să lipsească niciodată din momentele zilei sau ale nopții. O ținută accesorizată corect este oglinda unei alegeri bune ce pune în evidență ceea ce se doreste a fi explimat. De la genți la coliere, toate fac parte din modelul stilului perfect iar dacă asupra acestora se imprimă și o pată de originalitate pachetul va fi complet.

În ultimul timp, tot mai cautate au devenit gențile de mână, un accesoriu simplu care însă face diferența dintre o ținută splendidă și una ce nu se pliază tocmai pe cerințele evenimentului sau pe stilul caracteristic persoanei.

Genți potrivite oricărui tip de eveniment

Genți de mână pentru femei regăsite, bineînteles, la ANNA CORI. Furnizor doar al produselor de calitate ridicată, brandul a câstigat tot mai multă admirație în rândul femeilor ce preferă calitatea înainte de toate. Asortarea genții cu ținuta și încălțămintea este uneori un lucru greu iar pentru ca acest lucru este cunoscut, gama diversificată cuprinde genti potrivite fiecarui eveniment în parte și fiecărui stil vestimentar.

Forma, culoarea, aspectul, sunt doar câteva dintre criteriile luate în considerare când vine vorba de alegerea unei genți. La ANNA CORI, gențile vin în nuanțe începând de la nude până la negru și nelipsitele culori extravagante. Tipul de material folosit (piele normală sau întoarsă) și atenția cu care s-a lucrat asupra detaliilor sunt alte criterii ce susțin o alegere perfectă.

Sursa inepuizabilă de inspirație a făcut brandul ANNA CORI să se redescopere continuu și să revină mereu cu câte o piesă orgininală ce stârnește toate dorințele și admirațiile clientelor. Alegerea se va diminua ca dificultate în urma unei căutări pe platforma online unde amalgamul de genți asteaptă să fie achiziționate și purtate ulterior în combinații demențiale.

Raportul calitate-pret este cel care face diferența între produsele de calitate superioară și cele de calitate inferioară. Informații cu privire la totalitatea produselor puse la dispoziție de brandul ANNA CORI și a produselor fabricate de firma DENIS se pot găsi pe platforma online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here