Sursa foto:

Surse de la vârful partidului PSD au declarat pentru G4media.ro că social-democrații îl vor propune pe Angel Tîlvăr la funcția de minisru al apărării.

Angel Tîlvăr (60 de ani) este parlamentar din 2004 (senator și apoi deputat). Din 1985 și până să ajungă în Parlament, a fost profesor de limba engleză.

În prezent, Angel Tîlvăr este președinte al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO. Tatăl lui Angel Tîlvăr a fost șef al Contrainformațiilor din Vrancea ,înainte de decembrie 1989 pe vremea comunismului. El a murit în 2017, la 82 de ani.

Tîlvăr a fost promovat în PSD Vrancea de fostul baron local Marian Oprișan. În 2020 însă, Tîlvăr l-a susținut pe Marcel Ciolacu la șefia partidului, motiv pentru care a intrat în conflict politic cu Oprișan, potrivit surselor G4Media.

Vasile Dîncu a demisionat săptămâna trecută din funcția de ministru al Apărării Naționale, invocând „imposibilitatea colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei”. Postul revine PSD, potrivit protocolului coaliției de guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.