Începând cu 01.03.2023 toți angajatorii sunt rugați să se înregistreze în platforma  S.E.M.M. pentru a-şi declara locurile de muncă vacante, informează AJOFM Bistrița-Năsăud.

Agenția Națională pentru Ocupare a Forțelor de Muncă pune la dispoziția angajatorilor Platforma Servicii Online Angajatori (S.O.A.), pentru accesarea următoarelor servicii:

-Aplicația S.E.M.M. (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii) pentru declararea locurilor de muncă vacante în conformitate cu Legea Nr. 76/2002;

-Registrului electronic de evidenţă a contractelor de Internship în conformitate cu Legea Nr. 176/2018;

-Alte aplicaţii şi instrumente informatice.

Comunicarea ofertelor de locuri de muncă vacante sau ocuparea acestora trebuie făcuta on-line direct de către angajatori accesând site-ul Agenției Naționale pentru Ocupare a Forțelor de Muncă la adresa: www.anofm.ro, în secţiunea Servicii online/Angajatori, sau accesând linkul: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html

În acest sens, angajatorii au posibilitatea de a încarca şi de a publica toate ofertele de locuri de muncă vacante.

Pentru buna funcționare a aplicației se recomandă utilizarea browser-ului Mozilla Firefox!

Informații suplimentare privind modul de înregistrare – autentificare pot fi obținute de la sediul A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, sau la nr. de telefon 0263 – 236296.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.