Andronesi spălat de PCA Cluj! Actele au fost ilegale, dar i s-a dat clasare

740

Executorul judecătoresc Dorin Valerian Andronesi, care a fost reclamat pentru abuz în serviciu la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj de Mircea Sângeorzan, patronul SC Terasamente Agrieş SRL, a scăpat de urmărirea penală, acesta ieşind din toată povestea spălat şi parfumat, cu toate că procurorii au constatat că a acţionat nelegal. În cazul lui Andronesi, probele video nu au contat, ci doar susţinerile celor inculpaţi, unii nerecunoscând nimic – Andronesi -, alţii recurgând la dreptul la tăcere. Mai mult, deşi procurorii au constatat că la dosarul de executare existau documente întocmite ilegal, nu au mers mai departe cu ancheta.

 

Cu toate că executorul judecătoresc bistriţean Dorin Valerian Andronesi a călcat cu bocancii pe profesia pe care o practică, dar şi pe viaţa unor bistriţeni, acţionând nelegal împotriva acestora prin subevaluarea bunurilor scoase la executare silită, cazuri despre care Gazeta de Bistriţa a scris în nenumărate rânduri, acesta a fost scos basma curată de procurori. Cel mai mare ajutor pentru Andronesi a fost şi decizia CCR care, practic, a dezincriminat abuzul în serviciu. Şi ăsta este doar un caz, însă de acum încolo vor fi sute, poate mii de cazuri, în care personaje sus-puse în funcţii publice îşi vor bate joc la greu de români, fără să li se poată întâmpla ceva, conform noilor reglementări din legislaţia penală, adoptate recent de Parlament.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

  1. Este o porcarie ordinara, sa privatizeze statul acest serviciu public de „punere in executare oficiala ” a hotararilor judecatoresti ramase definitive , prin acesti executori judecatoresti particulari , care numai interesul statului nu-l reprezinta si pe acest fond, comit tot felul de potlogarii .
    Poate va veti trezi domnilor politruci si veti reveni la o gandire lucida ! ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here