Cu o bijuterie de lux ajungi mai uşor la inima unei femei! Asta pare să-şi fi spus bărbatul misterios care o copleşeşte pe Anda Adam cu tot soiul de atenţii, care mai de care mai costisitoare! 
Cine credea că Anda Adam (32 de ani) va sta să-şi plângă în pumni amarul după despărţirea de frumuşelul Victor Slav (32 de ani) s-a înşelat amarnic! De cum a anunţat că este singură, bărbaţii roiesc mai ceva ca muştele la miere în jurul ei, dar ea – nu şi nu! Până acum, i-a tot refuzat, dar se pare că unul a reuşit, după multe încercări, să-i capteze atenţia.
Este vorba despre un potent om de afaceri de origine americană, care de îndată ce Anda şi-a anunţat, oficial, separarea de prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV, a început s-o curteze insistent, dar rafinat, în acelaşi timp.
Click! a aflat că acesta i-a oferit, în urmă cu o săptămână, un inel cu diamante, în valoare de 20.000 de dolari, pe care blonda îl afişează peste tot, cu mândrie.
Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute pe Anda prin oraş, în vreme ce vorbea de zor la telefon, iar pe degetul ei strălucea frumoasa bijuterie. Un apropiat al vedetei a făcut dezvăluiri care probabil nu-i vor pica prea bine lui Victor Slav, chiar dacă acesta deja se iubeşte cu Bianca Drăguşanu.
"Anda a primit inelul în urmă cu o săptămână de la un curtezan. Este vorba despre un bărbat care îşi dă toată silinţa ca să-i intre în graţii, de la scurt timp după ce s-a anunţat oficial că este despărţită de Victor Slav. Acest tip, cetăţean american, a venit special în România pentru a o întâlni. Au cinat împreună la vila unui prieten comun din Predeal. Acolo, el i-a făcut cadou un inel cu diamante. Valorează vreo 20.000 de dolari, având diamante de puritate 1F. Anda a acceptat invitaţia la cină, având siguranţa că la faţa locului s-a aflat şi prietenul lor comun", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, apropiatul solistei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here