Scene din Vestul Sălbatic în Arad, unde un bătrân de nu mai puțin de 83 de ani l-a amenințat pe un tânăr de 23 de ani din cauza unei chiriașe.

Jandarmii au fost chemați la fața locului să aplaneze conflictul. Iată toate detaliile de la Jandarmeria Arad:

„Un bărbat de 83 de ani a amenințat cu pistolul pe unul de 23 de ani, din gelozie. Ieri, în municipiul Arad, prin apel la 112, jandarmii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict. Ajunși la fata locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 83 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani.

Bărbatul de 83 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar și iubitei acestuia, amenințându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină. În urma verificărilor s-a constatat că pentru o perioadă mai lungă de timp femeia fusese chiriașa bărbatului de 83 de ani. Jandarmii au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea 5 cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare”, scrie stiripesurse.ro.

Citește și: Percheziții în Bistrița-Năsăud și alte 5 județe la traficanți de droguri, țigări și de migranți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.