Mai multe persoane care mergeau la colindat în Ajunul Crăciunului s-au ales cu amenzi, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Potrivit Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, opt persoane care au format un grup și care mergeau la colindat în Ajunul Crăciunului au fost sancționate cu câte 500 de lei, amenzile fiind aplicate pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii.

De asemenea, tot în noaptea de Ajun, jandarmii au mai depistat în aria de competență încă șapte persoane care mergeau la colindat cu toate că era trecut de ora 23.00. Cei în cauză au fost sancționați pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de liberă circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00-05.00, cu amenzi în valoare de 1.500 de lei și 4 avertismente scrise.

Totodată, în Ajunul Crăciunului, jandarmii au mai aplicat și alte sancțiuni pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație, pentru nerespectarea măsurilor privind distanțarea fizică și protecția individuală. 

Potrivit IJJ Bistrița-Năsăud, în total, au fost aplicate 29 de sancțiuni, dintre care 13 amenzi în valoare de 5.800 de lei și 16 avertismente scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here