Din păcate, tot mai mulți politicieni se folosesc de funcțiile pe care le-au avut ori pe care le au în momentul de față, pentru a-și aduce familia sau apropiații să lucreze în același mediu. Meritocrație? Zero. Scandalos? 100%.

Grindă și-a făcut nepoata consilieră la ministerul pe care l-a condus. 

Noua consilieră a Ministerului Dezvoltării este Ioana Ștefan, nepoata lui Ion Ștefan, fost conducător al aceluiași Minister. S-a născut în comuna Milcov, județul Vrancea, a studiat Relații Economice Internaționale, urmează în prezent un master la SNSPA și, în paralel, este consilier la cabinetul secretarului de stat Nicu Tănasetransmite Smart Radio.

Tatăl fetei și verișor al lui Ion Ștefan, a fost angajat anterior la Centrul de rachete antigrindină. Mama, Dorina Ștefan, a fost numită de același Ion Ștefan directoare la APIA.

Până să se angajeze, dat fiind că am trecut printr-o perioadă cu numeroase restricții, care au ținut-o departe de cursurile față în față, Ioana a studiat la distanță, din mai multe locații: Maldive, Santorini sau Barcelona sunt doar câteva dintre ele, mai spune sursa citată.


sursa: comisarul.ro

Citește și: Săriți „oameni buni”! Jurnaliștii și activiștii vor să fure „dreptul” silvicanilor de a jefui pădurile României!!!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here