Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud informează faptul că în acest sfârșit de săptămână au avut loc mai multe urmări ale manifestărilor fenomenelor meteorologice și hidrologice, pe raza județului Bistrița – Năsăud.

Astfel, o alunecare de teren s-a produs pe raza localității Feldru. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a intervenit cu un buldoexcavator pentru degajarea drumului secundar blocat.

O altă alunecare pe teren s-a produs pe raza localității Leșu, unde situația este monitorizată în permanență de autoritățile locale (CLSU Leșu);

De asemenea, o alunecare de teren s-a produs pe raza localității Ilva Mare, unde a fost afectat un drum secundar (comunal), cu risc pentru o gospodărie din apropiere, situația fiind monitorizată Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ilva Mare.

Conform prevederilor legale, la nivelul Instituției Prefectului au fost constituite comisii mixte de la instituțiile cu atribuții în vederea evaluării pagubelor produse și stabilirea măsurilor care se impun în astfel de situații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.