Doi bistrițeni s-au întors acasă victorioși de la Campionatul european de bodybuilding și fitness care a avut loc sâmbătă în orașul Mostar din Bosnia-Herțegovina. Este vorba despre jandarmul Alexandru Sucutărdean și Manuela Maria Florean.

La acest sfârşit de săptămână plt. maj. Alexandru Sucutărdean a obţinut un onorabil loc I la categoria Mens Phisique Pro la Campionatul european de bodybuilding și fitnes de la Mostar. Totodată, în cadrul aceluași concurs acesta a mai obținut locul II la Mr. Phisique și locul IV la Mr. Atlethic. 

„Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă, multă muncă în sala de antrenament. Rezultatele nu vin de pe azi pe mâine ! Ele nu vin peste noapte ! Perseverenta în muncă învinge de fiecare dată ”, spune plt.major Alexandru Sucutărdean.

De asemenea, Manuela Maria Florean a câștigat două locuri întâi la Bikini Fitness junioare și Bikini Fitness senioare la prima participare la un astfel de concurs, respectiv un loc trei la Model Woman IBFF.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here