Actorul Alexandru Arşinel este audiat la DIICOT, ca martor, în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de devalizarea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal. În 2013, artistul a suferit un transplant de rinichi, la Cluj, informează Mediafax.

 

„Nu există mulţi medici sau mulţi pacienţi ai domnului Lucan care să nu fi ştiut cum stau lucrurile. Ceea ce nu ştiu mulţi este că POLITICIENI şi OAMENI CU INFLUENŢĂ ai ultimilor 27 de ani au ştiut şi au profitat de serviciile preferenţiale ale domnului profesor, pentru ei înşişi sau pentru apropiaţi; Domnul Alexandru Arşinel (actor, membru UNPR) şi domnul Victor Socaciu (deputat PSD la acea dată) sunt doar două exemple. Sunt sute altele”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Vlad Voiculescu, după reţinerea medicului Lucan.

În acelaşi dosar au fost audiaţi, printre alţii, Emil Boc şi Florian Bodog.

Mihai Lucan a fost reţinut în 21 decembrie, iar în 22 decembrie, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să respingă cererea de arestare preventivă a DIICOT, dispunând cercetarea sub control judiciar.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu va mai ca.cati pe voi, ca oricare, atunci cand isi vede pielea pe bota, ar fi procedat la fel… Este greu sa accepti ca ti-a venit randul sa treci „dincolo”… si te zbati… si dai din coate si genunchi… si dai din „portofele si saltea”… si dai orice , oricui si oriunde… te zbati sa mai ramai aici pe acest Pamant stapanit de Satan… si cand „treci totusi dincolo” , iti dai seama ce bine este si ca demult trebuia sa te „duci ” si sa lasi tinerii sa mai ramana aici, nu sa plece ei, inaintea TA !
    Ma… asta-i viatza ! Este greu sa accepti ca ” ti-a sunat ceasul ” mai ales daca ai bani la „saltea” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here