Autoritățile sunt în alertă de gradul zero, după ce un polițist bucureștean care a făcut un tratament cu acupunctură la o clinică din Capitală a fost depistat cu HIV!

Potrivit unor surse din anturajul pacientului, polițistul, care, până să cadă la pat a lucrat în cadrul Poliţiei Sectorului 1, a avut, la un moment dat, probleme grave în zona cervicală. Pentru că starea lui de sănătate era una extrem de complicată, acesta a apelat la o clinică de lux din București, care oferă servicii de acupunctură. Fiind un om cu probleme de sănătate, care trebuie să fie mereu cu analizele la zi, polițistul a descoperit, la ceva vreme după ultima ședință de apunctură că analizele de sânge sunt îngrijorătoare.

Diagnosticul medicilor a fost însă unul teribil. Aceștia i-au spus pacientului că este suspect de HIV, drept pentru care au solicitat imediat un alt rând de teste medicale. În același timp, autoritățile au intrat în alertă maximă și încearcă acum să afle câți dintre miile de pacienții care au trecut pe la clinica respectivă au fost tratați cu același ace de acupunctură ca și polițistul depistat pozitiv și care, neștiind ce poartă în sânge, ar putea împrăștia, în mod inconștient, cumplitul virus, scrie spynews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.