La ora 21.00, în Bistrița-Năsăud s-a înregistrat o prezență de 46,24%, 120.961 dintre alegători exprimându-și opțiunea de vot în primul tur al alegerilor prezidențiale. La nivel național, prezența la urne a fost de 47,66%.

În mediul rural au votat 69.286 de bistrițeni, în timp ce în mediul urban au votat 51.675.

Voturi pe gurpe de vârstă:

18-24 de ani: 9.932 alegători

25-34 de ani: 17.156 alegători

35-44 de ani: 20.964 alegători

45 – 64 de ani: 47.625 alegători

peste 65 de ani: 25.344 alegători.

1 COMENTARIU

 1. Veorico, NICI NU MAI ARE ROST SA TE MAI DUCI IN TURUL 2, pentru ca invingator va fi mister Klaus si veti fi umiliti in continuare cu pr.os.tia dumitale prin care ai tinut cu dintii sa mergi in turul 2, crezand ca vei iesi dumneata presedinte, care nu esti in stare sa conduci in bune conditii NICI MACAR PARTIDUL DUMITALE SAU guvernul pe care l-ai pierdut , dara-mi-te o tzara !
  Doamna draga, si eu sunt PSD-ist, dar efectiv nu inteleg de ce nu te duci dumneata sa ” lipesti in continuare afise politice ” … ca nu ti se potriveste absolut deloc functia de presedinte al PSD-ului , sef de guvern sau de sef al statului unde ai crezut dumeata cu nerusinare ca vei fi aleasa .
  Cel mai potrivit era daca duceai dumneata discutii de sprijin al celui care ocupa locul 3, sa intre ala in turul 2… si in turul 2, SA VOTATI CU TOTII , nu PENTRU USR, SAU PMP… ci efectiv IMPOTRIVA LUI GICA CONTRA ,care era sigur apoi ca pica de la putere sa se duca invartidu-se la nemti sau la cine-l sustine si-l sprijina ca NICIDECUM NU A FOST, NU ESTE SI NICI NU VA FI VREODATA PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR !
  Cu complicitatea dumitale ( sau poate chiar pro.stia.dumitale ) … acest Gica Contra … va fi in continuare Presedintele unei populatii minime, care reprezinta doar PNL-ului in aceasta tzara .
  Asa cum ti-am spus, si eu sunt PSD-ist si permanent am votat cu ” stanga ciumei rosii ” … dar acuma ca au ajuns cu nerusinare dumneata in turul 2 cu Gica Contra… O SA-L VOTEZ CU SIGURANTZA PE ACESTA , CA DUMNEATA NU AI NICI PE UN SFERT TINUTA, PREGATIREA PROFESIONALA, SOCIALA SI POLITICA SAU ADMINISTRATIVA A DUMNEALUI . Nu mai punem la socoteala ca ” Gica… ” vorbeste 4 limbi la perfectie… pe cand dumneata nu sti sa vorbesti bine nici limba romana !
  Asadar , DU-TE STIMATA DOAMNA SI „LIPESTE AFISE ” IN CONTINUARE , ca asta poti s-o faci … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here