Organizația ALDE Poiana Ilvei a fost refăcută și zilele trecute membrii acesteia și-au ales noua conducere. Este cea de a 11-a filială locală a liberal-democraților bistrițeni care are o nouă conducere.

„În contextul pandemic actual și care menține restricții de relaționare în privința activităților din interior, liderii ALDE bistrițeni continuă să ia pulsul organizațiilor din teritoriu respectând toate normele sanitare în vigoare .

Până pe 7 decembrie, au fost refăcute un număr de 10 filiale din Bistrița-Năsăud, astăzi a mai venit rândul unei noi organizații, cea din comuna Poiana Ilvei.

La alegerile interne din organizația Poiana Ilvei a luat parte și președintele ALDE Bistrița-Năsăud, Nicolae Popescu, însoțit de vicepreședintele Mirela Cîrcu, consilier județean.

În urma voturilor exprimate, ALDE Poiana Ilvei are un nou președinte în persoana lui Anton Dănilă Iacob”, a transmis ALDE Bistrița-Năsăud, ]ntr-un comunicat.

Din cadrul noului Birou Politic local de conducere mai fac parte un număr de patru vicepreședinți, un secretar trezorier, patru membri și șapte supleanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here