ALDE BN: „Problema” Kovesi trebuie să dispară de pe agenda publică

37

„Tragedie”  națională! Ce ne facem fără Kovesi? Bocitoarele din presă (o parte) și din politică (alta parte) care si-au creat un totem din fosta procuroare DNA, pierd o temă care le asigura existența.

Credem că „problema” L. C. Kovesi trebuie să dispară de pe agenda publică.

Suntem convinși că lumea (chiar și cea românească) va progresa, chiar mai rapid și mai bine fără această ființă. Trebuie să învățăm din trecut, dar să privim înainte.

Sugerăm politicienilor frustrați să pună mâna pe carte, să studieze, să-și mobilizeze neuronii și să se gândească la elaborarea  unor proiecte care să îmbunătățească viața românilor.

PANTA REI!

ALDE BN

1 COMENTARIU

  1. Avand in vedere realizarile deosebite ale dumneaei , cu cuvinte apreciative si foarte laudative, a fost pusa de catre procurorul general al Romaniei in functie similara , echivalenta celei pe care a avut-o , adica de control si indrumare al ” tuturor procurorilor ” . . .
    N-aveti impresia ca cineva face misto de cei de la guvernare si-i „bate la c*r ” cu propriile lor legi facute ” pe genunchi ” , in pauzele dintre ” cafele sau iesirile la o tzigare „… ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here