om dupa gratii

Un tânăr din Budacu de Sus cercetat pentru comiterea unor infracțiuni și pentru care instanța a dispus plasarea în arest la domiciliu, a ajuns după gratii, după ce a încălcat măsura preventivă. La finele lunii trecute, acesta a părăsit „arestul” și plecat la plimbare cu un autoturism, deși nu are permis de conducere, iar mașina nu este înmatriculată. Acum, tânărul este acuzat și de evadare, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 31 ianuarie, tânărul din Budacu de Sus, care se afla în arest la domiciliu, ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile dispuse, ar fi părăsit locuința fără a avea încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura preventivă, ar fi condus pe un drum comunal din localitate de domiciliu un autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Joi, tânărul de 21 de ani din Budacu de Sus a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care și-a însușit propunerea polițiștilor  Serviciului de Investigații Criminale și l-au dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Astfel, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a dispus arestarea preventivă a tânărului care rămâne în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și clarificarea cauzei sub toate aspectele.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.