Afacerist controversat cu puşcărie în CV primeşte peste 1,7 milioane de lei pentru renovarea unei vile de protocol a Ministerului Transporturilor

329

Vasile Ţânţaş, un om de afaceri controversat, care a fost făcut puşcărie pentru distrugerea unui monument arhitectural, a primit un contract de renovare a unei vile de protocol deţinută de Ministerului Transporturilor. Ţânţaş este patronul firmei Beny Alex SRL şi a făcut afaceri în domeniul energiei electrice cu clujenii Rareş Criste şi Teofil Mureşan, băieţi deştepţi din domeniul energiei.


Citeşte mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

Răzvan Robu

1 COMENTARIU

  1. Ma… nu fiti narozi. Nu inseamna ca daca cineva a facut puscarie, dupa ce iese de acolo, trebuie musai ori sa se spanzure, ori sa sara in fatza trenului ori sa ” faca accicent de avion „… Cinste celui care vrea si poate sa se avante in astfel de investitii . Exact cum spunea si domnul ex presedinte Basescu si anume ca ” nicaieri nu exista ingeri ” … ( pe acest Pamant … ) . Maaa… cine gresete… plateste . Problema este ca unii prea … ” gresesc si nu platesc niciodata nimanui … nimic ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here