El Confidencial anunţă că Primăria Madrid i-a făcut o nouă ofertă lui Ion Ţiriac, în tentativa de a păstra turneul până în 2032 în capitala Spaniei.

În mai, cele două părţi aproape că s-au pus de acord să semneze un nou contract, dar în cele din urmă avocaţii s-au prevalat de anumite clauze şi totul s-a amânat.

În dorinţa de a nu pierde turneul, municipalitatea i-a oferit lui Tiriac 93 de milioane de euro, care îi vor fi rambursaţi românului în următorii 10 ani.

Este un punct bun de pornire„, a fost răspunsul lui Ţiriac, semn că sunt şanse mari să se ajungă la un numitor comun.

Mai mult, autoritățile au decis să construiască și o arenă de 8.000 de locuri, așa cum a solicitat magnatul român, iar spațiile publice vor fi folosite pentru organizarea acestui turneu.

În acest context, sunt şanse mari ca Ion Țiriac să se angajeze să păstreze turneul la Madrid până în 2032.

Ion Țiriac: „Eu și Manuela Carmena avem o relație excepțională!”

Ion Țiriac a dezvăluit că are o relație foarte bună cu primarul Madridului, Manuela Carmena.

Eu și Manuela Carmena, primarul Madridului, avem o relație excepțională. Din nefericire, sunt unele persoane în jur care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?

Orașul Madrid merită să aibă în continuare un turneu de asemenea anvergură. Spania merită, a dat în ultimii 25 de ani mai mulți câștigători decât orice altă țară. Un turneu de Master 1000 nu poate însă funcționa dacă nu plusezi de la an la an. Jucătorii vor premii mai mari, dar pretențiile nu le pot fi satisfăcute.

Turneul nostru a fost numărul 1 în ultimii ani, dar nu mai putem ține pasul cu Indian Wells, cu banii pompați de Oracle. Nu putem dubla prețul biletelor, dar putem construi o arenă nouă, mai încăpătoare. Madridul are nevoie de un teren de 10.000 de locuri”, a spus Ion Țiriac, în primăvară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.