După ce a fost sedusă, o adolescentă de 14 ani a fost violată într-un lan de porumb din localitatea Horlești, județul Iași. Cel care a abuzat-o este un bărbat de 48 de ani care a convins-o pe fată să ia autobuzul și să meargă cu el la mai multe terase din Iași. După ce a fost batjocorită într-un lan de porumb, fata a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit unei femei necunoscute pe care a întâlnit-o în gară. Polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor care a fost arestat pentru 30 de zile.

Petronela, o adolescentă de 14 ani din localitatea ieșeană Cotnari, a trăit un coșmar, în urmă cu o săptămână, după ce a fost sedusă de vecin. În vârstă de 48 de ani, Dumitru Mălăuță a convins-o pe fată să meargă împreună cu el la mai multe terase din Iași. Apoi, bărbatul a convins-o pe adolescentă să meargă spre comuna Horlești.

Individul ar fi târât-o pe fată într-un lan de porumb, unde ar fi violat-o. Speriată, Petronela a reușit să ajungă în zona gării din Iași, unde i-a povestit unei femei necunoscute despre coșmarul pe care l-a trăit, scrie Ziarul de Iași. Ieșeanca a sunat la 112, iar fata le-a povestit și polițiștilor despre abuz.

Oamenii legii l-au prins pe agresor în zona autogării din Iași și l-au dus la audieri. Bărbatul a spus că actul s-ar fi consumat cu acordul fetei, însă minora a spus că a fost bătută și apoi violată.

Dumitru Mălăuță a fost reținut pentru 24 de ore. Apoi, judecătorii au decis ca bărbatul să fie plasat în arest preventiv.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Mălăuţă Dumitru, cercetat pentru infracţiunea de viol, pe o durată de 30 de zile, de la data de 18 august şi până la data de 19 septembrie”, se arată în propunerea de arestare a individului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.