Doi tineri din Bistrița sunt cercetați de polițiștii bistrițeni pentru tâlhărie, după ce l-au jefuit, marți noaptea, în apropierea unui magazin pe un adolescent. Cei doi au fost depistați rapid de polițiști și duși la audieri. 

Un tânăr de 17 ani, din localitatea bistrițeană Zagra, a sesizat, marți noaptea, în jurul orei 23.20, faptul că, în timp ce se afla în apropierea unui magazin din Bistrița, doi tineri s-au apropiat de el, l-au amenințat și agresat, i-au sustras o sumă de bani, după care au plecat de la fața locului.

Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică a ajuns de urgență la fața locului, unde, la scurt timp, în urma verificărilor efectuate în zonă au depistat doi tineri, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi, o tânără de 19 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din Bistrița, au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri.

S-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie, iar cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița, în vederea stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here