Administratorul Hotelului Diana, Ioan Rus, a ajuns după gratii pentru 30 de zile, după ce judecătorul de drepturi și libertați de la Judecătoria Bistrița a admis propunerea de arestare preventivă înaintată de procurori. Directorul aceluiași hotel este sub control judiciar. Decizia nu este defintivă și poate fi contestată.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de femeie, cercetată pentru aceeași faptă.

Totodată, în ceea ce privește persoana juridică, magistrații au dispus luarea măsurilor preventive a interzicerii inițierii ori, după caz, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice, respectiv a interzicerii unor operațiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvența persoanei juridice și o cauțiune în valoare de 50.000 lei în vederea garantării executării măsurilor preventive.

Cercetările continuă de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here