ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă campaniile gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor vegetale, de pe raza județului, și în anul 2022, a anunțat directorul Asociației, Cristian Niculae.

Pentru a ajunge în toate localitățile din Bistrița-Năsăud, ADI Deșeuri și operatorul de salubritate Supercom au stabilit următorul program pentru colectarea deșeurilor voluminoase de pe raza județului.  

În Bistrița, Beclean, Năsăud, Sângeorz Băi, precum și în localitățile componente, vor fi 6 campanii GRATUITE în lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie, decembrie.  

În mediul rural, deșeurile voluminoase vor fi colectate în cadru a 4 campanii gratuite de colectare, în lunile februarie, aprilie, august, adecembrie.  

De asemenea, deșeurile vegetale vor avea două campanii gratuite de colectare atât în mediul urban cât și în mediul rural, în perioada: 

  • martie – aprilie – campania de primăvară;
  • octombrie – noiembrie – campania de toamnă.

În afara acestor campanii gratuite, cetățenii pot depune deșeurile voluminoase, deșeuri provenite din construcții sau deșeurile electrocasnice în cele 5 centre la nivelul județului Bistrița-Năsăud: 

Bistrița – 2 centre de colectare:

– Pe str. Narciselor, lângă fostul Netex;

– În Viișoara, lângă Complex Heidenfeld.  

În județ, centrele de colectare sunt amplasate în:

– Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniște;

– Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;

– Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia. 

Deșeurile voluminoase și cele electrocasnice predate la aceste centre se preiau GRATUIT de operatorul de salubritate.Deșeurile provenite din construcții se preiau la aceste centre GRATUIT în limita a 200 kg / an / gospodărie.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.