Dr. Gelu Buta, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, este implicat într-un scandal de toată pomina, în care este acuzat de hărţuire sexuală şi abuz în serviciu. Acuzele vin din partea soţului iranian al Gabrielei Asgari – director medical al Spitalului Judeţean. În scandal nu este târât doar directorul Buta, ci şi fiica acestuia şi ginerele său, una din fiicele Gabrielei Asgari, precum şi alţi angajaţi ai spitalului: Gabriel Lazany, Reghina Dragotă, dr. Lucian Pintea şi Nicolae Halas, şi ajunge chiar şi la preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan.

 

Povestea a devenit publică după ce Asgari Mahrab, pe contul să de socializare de Facebook, a postat numeroase comentarii şi documente dintr-un dosar de pe rolul Judecătoriei Bistriţa, în care Gabriela Asgari a solicitat instanţei, la jumătatea lunii martie, un ordin de protecţie împotriva lui. Cu circa două săptămâni mai devreme dr. Gabriela Asgari intentase un alt proces, de divorţ. De aici a fost doar un pas până să se ajungă la o adevărată teorie a conspiraţiei.


 

Dr. Gabriela Asgari s-a căsătorit cu Mahrab Asgari în 2014, însă căsnicia lor nu a durat foarte mult, relaţiile dintre cei doi deteriorându-se extrem de repede. În luna martie, Gabriela Asgari a decis să divorţeze de soţul ei şi fiecare să îşi vadă de viaţă. Decizia însă a costat-o scump, fiindcă Mahrab Asgari nu renunţă cu una cu două. Ba mai mult, iranianul este convins că soţia sa a ajuns să ia această decizie la presiunile făcute de dr. Gelu Buta, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Potrivit lui Mahrab Asgari, soţia sa şi dr. Buta ar fi implicaţi într-o relaţie sentimentală de foarte mulţi ani, în baza căreia Gabriela Asgari ar fi fost propulsată în funcţia de conducere a spitalului bistriţean. Însă eticheta de Don Juan pe care iranianul i-o pune lui Buta nu se opreşte aici, fiindcă Asgari susţine că managerul Spitalului Judeţean ar mai avea o amantă, şi anume pe Reghina Dragotă, directorul financiar contabil al instituţiei. Cercul din Spitalul Judeţean este completat de juristul Nicolae Halas, despre care Asgari Mahrab susţine că i-ar fi făcut avansuri Gabrielei Asgari, şi de Gabriel Lazany, care ar fi cel ce acoperă într-un fel gunoiul de sub preş.

mircea gelu buta

Cică Buta ar fi motivul divorţului

Din momentul în care Gabriela Asgari a decis să divorţeze, a dispărut se pare şi liniştea ei, fiindcă au început discuţiile contradictorii cu soţul ei. Acesta presupune faptul că decizia Gabrielei Asgari de a divorţa se datorează unor presupuse relaţii intime cu şeful ei, dr. Gelu Buta, în baza cărora ea ar fi fost şantajată şi ameninţată de directorul spitalului.

Tema aceasta se pare că a fost adusă foarte des în discuţie după data de 4 martie, când Gabriela Asgari a depus în instanţă dosarul de divorţ. Asgari Mahreb a ajuns să înregistreze discuţiile purtate cu soţia sa, în care încearcă să o facă să recunoască relaţia cu Buta. Mai mult decât atât, iranianul a încercat să îl contacteze pe Buta şi să aibă o discuţie faţa în faţă. Cum Buta nu a reacţionat, Asgari Mahreb a căutat alte soluţii, contactând-o pe fiica acestuia, dar şi pe soţul ei – Iulia şi Vlad Oltean. Evident, reacţiile acestora au fost de maximă adversitate faţă de iranian. Pe acest fond situaţia se pare că s-a înrăutăţit şi pentru Gabriela Asgari la serviciu, femeia ajungând să demisioneze din funcţie. Acest aspect însă l-a întărâtat şi mai tare pe Asgari Mahreb, care l-a învinuit tot pe Buta.

 

S-a ajuns la ordin de protecţie

Tensiunile extrem de mari au dus la discuţii foarte aprinse între soţii Asgari şi se pare au culminat pe data de 14 martie, când s-ar fi ajuns şi la îmbrânceli. Drept urmare, Gabriela Asgari a făcut plângere la poliţie, dar a depus şi o acţiune în instanţă în care a cerut impunerea unui ordin de restricţie împotriva soţului său. În timp ce dosarul din instanţă a curs, plângerea depusă la poliţie a fost retrasă în mod ciudat în aceeaşi zi. În plângerea respectivă, Asgari Mahreb era acuzat de violenţă şi viol. Cu toate că Gabriela Asgari a renunţat la plângerea depusă la poliţie, aceasta a fost depusă la dosarul din instanţă, în care apare de asemenea şi un certificat medico-legal eliberat două zile mai târziu de dr. Lucian Pintea, şeful Serviciului de Medicină Legală, document din care reieşea că femeia ar fi avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale. Din acest motiv, Asgari Mahreb i-a făcut plângere penală doctorului Pintea, pe motiv că respectivul certificat l-ar fi eliberat abuziv şi asta din cauza unor posibile intervenţii ale directorului Spitalului Judeţean, dr. Gelu Buta. În final, instanţa a decis să fie eliberat un ordin de protecţie pentru Gabriel Asgari, fiindu-i interzis soţului ca timp de 2 luni să se apropie de ea la o distanţă mai mică de 100 m, dar şi orice fel de contact, indiferent că este fizic sau telefonic ori corespondenţă.

asgari mahreb 2

Asgari a făcut plângere penală! 8 persoane pe lista neagră

Nemulţumit de decizia instanţei şi convins fiind că aceasta a fost influenţată de intervenţiile doctorului Buta, Asgari Mahreb a depus plângere penală împotriva acestuia, dar şi a altor şapte persoane.

Potrivit documentului dr. Gelu Buta este acuzat de şantaj şi ameninţare, Asgari făcând trimitere la modul în care soţia sa a fost numită director medical, creşterea salariului acesteia cu o normă şi jumătate, primirea unor comisioane din partea unor parteneri din spital. Asgari mai precizează că Buta i-ar fi ameninţat şi şantajat soţia pentru a intenta divorţ, cerându-i acesteia totodată să accepte să întreţină relaţii intime cu el.

„A obligat-o pe Gabriela să divorţeze de mine dacă ea va fi numită în anul 2016 director medical şi apoi director de spital după ce anul acesta termină mandatul lui de manager, VA LĂSA CONDUCEREA SPITALULUI LA URMAŞII LUI, cele două doamne care au fost amantele lui respectiv: Gabriela şi Reghina (aşa spune Gabriela că Buta tot timpul spune)”, scrie Asgari Mahreb în plânegrea penală.

Un alt nume care apare în plângerea penală este cel al juristului Spitalului Judeţean, Nicolae Halas. Asgari susţine că Halas, în calitate de secretar al Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean, i-ar fi adus ameninţări cu moartea, dar şi jigniri la adresa părinţilor săi morţi. „(…) am vorbit la telefon şi prin mai multe mesagge telefonice nu a respectat dorinţele mele”, scrie Asgari. (Precizăm că redăm textul aşa cum este scris de Asgari Mahreb în plângere, de aici şi numeroasele neconcordanţe şi dezacorduri)

Prin urmare, Halas este acuzat de infracţiuni contra libertăţii persoanei, şantaj, infracţiuni de serviciu, purtare abuzivă şi ameninţare.

Următoarea pe listă este Iulia Oltean, fiica doctorului Buta, avocat de meserie, pe care Asgari o acuză de ameninţare.

„După ce-am transmis mesaje prin Facebook despre problema tatălui ei, Buta cu Gabriela a transmis pe soţul ei să întâlneşte cu Gabriela să o şantajeze pe Gabriela să facă tot cea ce vor ei, ca Gabriela să nu cunoaşte relaţie cu tatăl ei în public şi în instanţele judecătoreşti, mai mult de atât să depună plângeri înpotriva mea pentru viol şi violenţă (dovada înregistrare discuţie între mine şi Gabriela)”, scrie Asgari în plângere.

Pe lista neagră se află şi soţul Iuliei şi totodată ginrele lui Gelu Buta, Vlad Oltean. Asgari îl acuză pe acesta de şantaj şi ameninţare.

„Dl Vlad, după ce soţia lui a primit message prin Facebook despre problema tatăl ei Buta cu Gabriela şi a transmis soţului ei Vlad Olteanul ca să întâlneşte ca să întâlneşte cu Gabriela la data de 14.03.2016 în jurul ora 17-18 unde sa întâlnit la peco din vişoara cu Gabriela unde a şantajat-o pe Gabriela sa face tot cea ce vor ei, ca Gabriela să nu cunoaşte relaţie cu tatăl ei în public şi în instanţele judecătoreşti, mai mult de atât să depună plângeri împotriva mea pentru viol şi violenţă (dovada înregistrări discuţie între mine şi Gabriela şi lista apelurilor telefonice ale lui Gabriela la ziua 14.03.2016)”, a scris Asgari în plângere.

Iranianul a depus plângere şi împotriva soţiei sale. Pe aceasta o acuză de abuz în serviciu, omisiunea sesizării, violenţa în familie, calomnie în dosarul pentru ordinul de protecţie, în acest punct Asgari făcând referire la faptul că soţia sa l-ar fi calomniat în faţa instanţei că a violentat-o şi a violat-o, dar şi că ar fi efectuat trafic cu arme.

În plângerea penală formulată, apare şi numele fiicei Gabrielei Asgari, care în faţa instanţei în dosarul în care s-a cerut ordinul de restricţie nu ar fi declarat tot ceea ce ştie cu privire la anumite împrejurări.

Aşa cum precizam mai sus, Asgari a formualt plângere şi împotriva doctorului Lucian Pintea, pe motiv că acesta ar fi eliberat abuziv pentru Gabriela Asgari, certificatul medico-legal.

Directorul financiar-contabil Reghina Dragotă figurează şi ea pe lista neagră a iranianului, aceasta fiind acuzată de abuz în serviciu.

RADU MOLDOVAN

În tablou apare şi Radu Moldovan

În toată această poveste mai apare un personaj foarte important din Bistriţa-Năsăud – preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan.

La finele lunii februarie, Asgari Mahreb a luat legătura cu Radu Moldovan pentru a pune la punct o vizită oficială la Bistriţa a ambasadorului Iranului în România, Hamid Moayyer, iar pe 3 martie, Consiliul Judeţean trimite invitaţia oficială. Pe 17 martie, evenimentul este bătut în cuie, fiind stabilită data vizitei – în zilele de 3-4 aprilie – (perioadă care urma vizitei la Cluj a ambasadorului Iranului) dar şi programul care ar fi urmat să se desfăşoare cu ocazia acestui eveniment.

În mod ciudat, aproximativ o săptămână mai târziu, mai precis pe 22 martie, Consiliul Judeţean anulează evenimentul, explicaţia oferită de instituţie fiind faptul că acesta nu este cuprins în calendarul vizitelor instituţiei.

„Cu scuzele de rigoare, vă informăm că vizita Domnului Ambasador al Republicii Islamice Iran în Romania, în județul Bistrița-Năsăud trebuie să o anulăm.

Invitația s-a făcut la propunerea domnului Asgari Mahrab, în anumite condiții, ea nefiind prinsă în calendarul vizitelor Consiliului Județean BN și, din păcate, discuțiile de la început cu domnul Asgari nu au mai fost aceleași cu cele de ieri.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud își exprimă regretul și scuzele pentru situația creată, asigurându-l, în continuare, pe Domnul Ambasador de întreaga sa considerație”, menţionează Graţiela Nemeş în e-mailul transmis lui Asgari Mahreb, omul de legătură între ambasadorul Iranului, Hamid Moayyer, şi preşedintele Radu Moldovan.

Coincidenţă sau nu, anularea vizitei a survenit în timp ce dosarul în care Gabriela Asgari a cerut ordin de restricţie împotriva soţului ei, Mahreb Asgari, era pe rolul instanţei.

Anularea vizitei ambasadorului Iranului nu a făcut altceva decât să îl supere şi mai tare pe Asgari Mahrab, în condiţiile în care acesta ştia de buna relaţie existentă între Radu Moldovan şi doctorul Gelu Buta, managerul Spitalului Judeţean. Prin urmare a presupus că motivul care ar sta la baza anulării vizitei ar fi faptul că doctorul Buta ar fi intervenit pe lângă preşedintele CJ BN în acest sens.

„Ultima dată am venit (n. r. – la Bistriţa) pe 15.02.2015 pentru că aveam întâlnire cu dl. Preşedinte CJ Bistriţa pentru organizarea vizitei oficiale a dl ambasador al Iranului în judeţul Bistriţa şi după amiaza când a venit Gabriela acasă am vorbit despre acest întâlnire şi programul pe care am aranjat cu doamna Nemeş pentru vizita doamna ambasador la maternitate spitalul judeţean bistriţa după ce am zis Gabriela a început să spune tu vrei să spune tu vrei să mă pierd serviciul, tu nu ştii că Buta nu este de acord cu tine orice faci în legătură cu spital şi venirea ta la spital, a început să plânge şi ma rugat să nu aduc pe ambasadorul în vizita oficial la Bistriţa că daca afle Buta ea o să aibă mare problemă, am stat până 22.02.2016 şi am plecat la Bucureşti pentru că compania mea şi a Carlei (cealaltă fiică a Gabrielei Asgari) MILAID AIR SRL, a participat în delegaţie ofocial a camerei de comerţ a României împreună cu dl. Ministru de Externe român la o vizită oficia în Iran.

Pe data 03.03.2016 am primit invitaţie oficial din partea PREŞEDINTE CJ BISTRIŢA invitaţie oficială adrest ambasadei Iranului în România, am şi transmis primele 2 pagini, setul de acte pe care le-am depus la dosarul nr. 1985/190/2016 judecătoria bistriţa, pe adresa de email de email a gabriela ea a transmis informaţia lui Buta (…)”, a scris Asgari Mahrab în plângerea penală.

35 COMENTARII

 1. Nu trebuie să fi doctor să vezi că asta prinde fluturi ! Un posibil psihopat, periculos, cu atât mai mult cu cât manifestările lui vin pe fondul unei culturi ce nu se poate grefa cu şanse într-o europă a secolului 21..
  Asta n-ar trebui băgat înseamnă de nimeni, să meargă acolo unde astfel de manifestări pot fi luate în seamă (adică la el acasă).

  • Din contra sunt un om foarte sanatos mintal, de ce nu aveti mila de doamna dr. Asgari Gabriela ca din cauza lui Buta , de 7 ani de zile foloseste 3 pastile de Xanax in timpul serviciului ca saporte agresivitate lui Buta un om nebun din punctul meu de vedere pe care eu impreuna cu Gabriela am analizat timp de 2 ani. Va urma multe multe informatiei nou , nu va grabiti …

 2. Dna Muresan, cum va permiteti sa publicati asemenea aberatii preluate de pe un cont de facebook creat abuziv?
  De ce nu va informati corect asupra acestor asa zise acuzatii, care nu sunt altceva decat creatia unei minti bolnave!
  Consider ca intregritatea unui ziarist va obliga sa va informati corect!

  Cu stima, Director medical Gabriela Moldovan (Asgari), dupa cum vedeti nu mi am dat demisia din cauza acuzatiilor false ale unui terorist iranian

  • cand l ati luat de barbat nu era terorist? nu avea mintea bolnava? atunci n ati vazut???
   adevarul este undeva la mijloc mereu!!!!

  • Toate declaratile mele sunt dovedite cu inregistrari intre mine si Asgari Gabriela, Silvia si Carla si dr Mihaela Mastsn, mai mult decat atat, sunt dispus sa recurg si la proba cu detectorul de minciuni pentru dovedirea adevarului.
   Deasemena cer si alti in acest dosar sa recurg la proba detectorul de minciuni.

  • Sa va fie de rusine, de unde a venit numele Moldovan? Oficial sunteti inca Gabriela Asgari , in nici un caz Moldovan , inca dupa divorti visul lui Buta si Radu Moldovan va fi inplinit ca sa pune pe o femeia Gabriela Moldovan managerul Spitalul Judetean Bistrita divortaze de sotul , ca sa asculte si sa conduce Spitalul cum vor moschi lor.

  • Bravo si felicitari pentru curajul de a publica acest articol in Gazeta Bistrita pentru aflarea adevarului care se afla in spatele acestei probleme sociale de interes public.

 3. Socant ! Adica dupa capul domnului Asgari toata conducerea spitalului judetean si rudele acestora sunt infractori! Ar trebui sa ii fie rusine dupa ce a jucat un rol timp de un an si ceva

  • Sunt un om civilizat si am dreptul sa ma adresez justitia, nu sunt un om violent, nu sunt terorist, nu am facut trafic de arme, nu am facut lovitora de stat in Iran, nu am nici o fapte panal in romania si alte state din lume. Ma simt obligat fata de statul roman sa anunti ilegalitatile facute de functionari public, am dreptul sa ma apar intresele mele in instsntele judecatoreste in EU.

 4. Domnule Buta si doamna Gabriela, Dumnezeu va descoperi adevarul! Este o vreme cand Dumnezeu spune: „Destul!” Intoarceti-va si abateti-va de la toate faradelegile voastre, pentru ca sa nu va duca nelegiuirea la pieire. Faceti-va rost de o inima noua si un duh nou. Intoarceti-va dar la Dumnezeu si veti trai. Ezechiel 18; 39-32. Cine isi ascunde faradelegile nu propaseste, dar cine le marturiseste si se lasa de ele capata indurare. Proverbele (Pildele) 28;13.

 5. Toate declaratile mele este dovedit cu inregistrarile discutie intre mine, Gabriela Asgari, Silvia Szabo, Carla Szabo si in prezenta dr. Mihaela Mastan, mai mult sunt dispus sa merg la detectorul de minciuni pentru dovedirea adeverul si cer la fel pentru toti inplicat in acest dosar . Cu stima, Asgari Mahrab

 6. Bravo domnule Mahrab , nu va lasati! Adevarul va iesi la iveala…toti cei care sar in apararea acuzatilor sunt doar slugile lor plătite!

 7. Poate domnul Asgari reuseste sa puna capat domniei lui BUTA si clanului lui mafiot.
  Ar fi de investigat cum o vanzatoare de la chioscul alimentar al spitalului a ajuns director finaciar- contabil.
  Asta chiar nu aveati de unde sa stiti daca nu v-ar fi spus sotia.

  • Dragii mei Fiti sigur ca nu va las. O sa merg pana in panzele albe! Dar eu voi ramane curat si cu fruntea sus. S-auzim de bine! Cu Dumnezeu si Adevarul inainte!

 8. Toată stima d-le Asgari de nebunia de a lupta cu morile de vant,știm ce căpușe ne sug sângele de ani de zile,știm f bine cum se inainteaza în grade/functii în țara asta,doar cinec trebuie nu vede …numai cu așa curaj putem salva țară asta imbibata de comuniștii ăștia care încă nu s-au trezit la realitate și nici nu cred că se var trezi vreodată ..generații întregi

 9. Dragii mei!
  Fiti sigur ca nu va las. O sa merg pana in panzele albe! Dar eu voi ramane curat si cu fruntea sus. S-auzim de bine! Cu Dumnezeu si Adevarul inainte!

  • Daca sunteti convins ca aveti dreptate nu va lasati. Chiar daca sunteti terorist si taliban si mai stiu eu cum va fac astia de ne mananca carnea de pe oase.Opinia publica dupa cum vedeti va sustine. Si un sfat. Incercati pe cat posibil sa o faceti cat mai public pentru ca nu veti lupta singur. Dar aveti grija insa ca in caz contrar ( adica se dovedeste ca toata povestea asta e o mare bula de sapun) veti avea mult de suferit deoarece toata sustinerea opiniei publice pe care o aveti acum se va intoarce impotriva dvs. inzecit. Asta se datoreaza si evenimentelor care se petrec in regiunile din care proveniti si dvs. Asta a fost doar o paranteza, insa repet: daca se adeveresc acuzatiile nu va lasati pentru ca ii veti distruge cu ajutorul nostru. Va doresc numai bine.

 10. D-le Virgil va multumesc frumos pentru sustinere ! Totodată nu trebuie omis faptul că eu sunt mosalman si mai ales ca sunt PERSAN – Iranian ma onoare enorm de mult. Pentru informarea opinia publica, spun si sutin, peste 26 de ani locuesc in Romania, a doua mea Tara, mai mult de jumatate din varstea mea am locuit in Romania, sunt 51% Roman cu respectare legistlatie statul Roman, cultura, civilizatie,familie,social,comercial, si etc … sunt la fel ca voi, respect tot cea ce romani respecte, sunt mult mai roman de cat uni care prin abuz in serviciul face cea ce doreste, eu asum toate acuzatile pe care am formulat si am depus la Parchetul de pe langa Juecatoria Bistrita inregistrat sun nr. 1508/P/2016
  Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita – Nasaud

  Domnule Prim Procuror,

  Subsemnatul Asgari Mahrab cetatean iranian,domiciliat in Bistrita, str. Calea
  Clujului,nr.64 E, identificat cu permis de sedere seria RO nr. 0390664 nascut la data de 04.05.1964, CNP 7640504360011, cu adresa de corespondenta, E-mail
  ma@miladair.ro Mob: 0787878787, formulez si depun:

  Plangere penala

  Impotriva numitilor

  1-Buta Mircea Gelu, avand functia de Manager la spitalul
  Judetean de urgenta Bistrita, avand CNP 1520421060766,cu domiciliul in
  Bistrita, St.Vasile Alecsandri,nr.14,Sc.D,Ap.24 cod 420010,telefon
  0744788199, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :

  Infracţiuni de serviciu , Art. 296 , Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu
  Art. 207. Şantajul
  Art. 206 Ameninţarea
  -Modul in care Gabriela gaftonie a fostv numit directoer
  intermimar si apoi director medical.
  -Verificare crestere salarii o norma jumatate pentru Gabriela Faftonie.
  – Primire comisioane de la diferit parteneri din spital
  – Timp de 2 ani de cand eu sunt cu Gabriela Buta a amenintat si a santajat pe Gbriela sa desparte de mine si a cerut sa face Gbrielei sa acepte sa face relatie intime cu el, Gabriela mi a spus tot timpul si am suferit si eu in calitate de soti a gabrielei.
  – A obligat pe Gabriela sa divortaze de mine daca sa fie ea numit in anul 2016 director medical si apoi manager de spital dup ace anul asta termine mandatul lui de manager, VA LASE CONDUCERE SPITALUL LA URMASI LUI, cele doua doamne care a fost amanta lui Gbriela si Reghina.(asa spune Gabriela ca buta tot timpul spune asta)

  2- Halas Niculae avand functia de Jurist si Secretar al Consiliului de Adminitratie Spitalul Judetan Bistrita, Mob:0752265190,pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de:
  DL. Halas ma amenintat cu moartea si mi a jignid pe marinti mei morti,in calitate de secretar la consiliul administie Spital am vorbit la telefon si prin message telefonicie nu a respectat cerintlele mele.( dovada message din telfon intre mine si dl. Hlas)

  Infracţiuni contra libertăţii persoane, Art. 207 , Şantajul
  Infracţiuni de serviciu , Art. 296 , Purtarea abuzivă, Art. 206 Ameninţarea
  3- Oltean Iulia Alexandra Fica lui dr. Buta, Cabinet Avocat Oltean Iulia-Alexandra, adresa
  str. Alexandru Odobescu nr.7A , 420043 Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud ,Mobil: 0740 571 178, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de:Infracţiuni contra libertăţii persoane, Art. 207 , Şantajul, Art. 206 Ameninţarea.
  Dup ace am transmis message prin Facebook despere problema tatal eii Buta cu Gabriela a transmis pe sotul eii sa intelneste cu Gabriela s-a santajaze pe Gabriela sa face tot cea ce vor eii ,ca Gabriela sa nu cunoaste relatie cu tatal eii in public si in instantele judecatoreste, mai mult de atit sa depune plangeri inpotriva mea pentru viol si violenta .(dovada registrar discutie intre mine si Gabriela)
  4- Oltean Vlad, Ginerele lui Mircea Gelu Buta Director departamentului Resurse Umane la Comelf. Mob: 0740144145, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de:, Art. 207 Şantajul, Art. 206 Ameninţarea
  DL. Vlad, Dup ace sotia lui a primit message prin Facebook despere problema tatal eii Buta cu Gabriela a transmis pe sotul eii sa intelneste cu Gabriela la data de 14.03.2016 injurul ora 17-18 sa intelnit la peco din visoara sa intelnit cu gabriela s-a santajaze pe Gabriela sa face tot cea ce vor eii ,ca Gabriela sa nu cunoaste relatie cu tatal eii in public si in instantele judecatoreste, mai mult de atit sa depune plangeri inpotriva mea pentru viol si violenta . .(dovada registrar discutie intre mine si Gabriela)

  5- Elena Gabriela Asgari Director Medical Spitalul Judetan Bistrita, cu domiciliul in Bistrita, str. Calea Clujului, nr. 64 E , Mob: 0745377971,
  pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de:

  Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 267 , Omisiunea sesizării, violenta in familia, Calomine in dosarul ordin de protective, plangere formolat la politia pentru viol si violenta inpotriva mea, si declarative calomnioase la adresa mea ca find terrorist si Traficant de arme si violent la articol din ziarul https://www.bistriteanul.ro/ din data de 15.04.2016
  Art. 265 , Omisiunea de a încunoştinţa organele judiciare, Art. 264 , Favorizarea infractorului
  Dovada dosarul 1985/190/2016 judecatoria Bistrita si dosar penal 901/P/2016 parchetul judecatoria si ziarul https://www.bistriteanul.ro/
  6- Silvia SZABO, fica Elena Gabriela Asgari , cu domiciliul in Bistrita, str. Calea Clujului, nr. 64 E, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de: mărturia mincinoasă (ART.260)
  Martora SLIVIA SZABO din pacata a declarat si nu spus tot ce ştie în legătură cu faptele sau împrejurările esenţiale cu privire la care este întrebat deoarece aceasta este fica reclamanta si fica mea vitreg, sa dovedeste din registrari de pus in instant(Dovada dosarul 1985/190/2016 judecatoria Bistrita si inregistrari discutie intre mine si Gabriela si Silvia)
  7- Dr. PINTEA LUCIAN, medic primar medicina – legala in cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala Bistrita-Nasaud, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de : Art. 297 Abuz în serviciu, pentru eliberare abuziv a certificat medico-legal nr. 634/I/a/121 din 17.03.2016, concluzie: 3-4 zile de ingrijiri medicale. (Dovada dosarul 1985/190/2016 judecatoria Bistrita si inregistrari discutie intre mine si Gabriela si Silvia)
  8.REGHINA DRAGOTA,DIRECTOR FINANCIAR SI CONTABIL.Spitalul judetean Bistrita Nasaud, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsiri infractiunilor de: Art. 297 Abuz în serviciu,
  – Modul in care REGHINA DRAGOTA a fost numit directoer financiar si contabil.
  – semnare documente contabile abuziv si primire comisioane de la diferit parteneri din spital. (Dovada dosarul 1985/190/2016 judecatoria Bistrita si inregistrari discutie intre mine si Gabriela si Silvia)
  Va urma!

  • Am citit cu atentie tot ce ati scris, iar in acest moment, din punctul meu umil de vedere ,va aflati in postura sotului frustrat parasit de sotie care se lupta cu un sistem corupt si vicios iar in acest moment LUMEA e interesata mai mult de abuzurile facute de aceste persoane din sistem, care afecteaza populatia, ex: numirea in functii sus puse a unor persoane care nu aveau ce cauta acolo, medicul legist care a emis un certificat medico-legal fals,presiuni asupra presedintelui consiliului pentru anularea vizitei ambasadorului, etc. etc.Ar fi ideal daca sotia dvs. ,sau fosta, v-ar da o mana de ajutor pentru a starpi coruptia si efectul de cerc inchis din sistem. In caz contrar riscati sa intrati in zona ridicolului( cu respectul de rigoare). Din cate am inteles aveti o situatie materiala destul de buna si relatii suficient de sus puse ca sa va permita sa aduceti la suprafata toate aceste nereguli. Ceva documente incriminatorii, martori credibili, fapte comise si dovedite, inregistrari, etc,etc.In caz contrar sfarsiti sa incheiati un divort cu mult circ inutil, iar toate acestea se vor incheia cu un final trist,suferinta si energie consumate fara rost de catre dvs si fara nici o concluzie plauzibila pentru procurori. Imi cer scuze daca am fost prea direct si va doresc numai bine pe viitor in deciziile pe care le veti lua. Va salut cu respect!

   • Stimate d-le VIRGIL , nu sunt copil sau un turist in romania, ca sa nu stiu cum este in Romania cu trafic de influenta si … sunt sigur pe mine
    si dovezi pe care detin. va rog sa aveti rebdare.
    GABRIELA ASGARI (SOTIA MEA)DIRECTOR MEDICAL SPITALUL BIISTRITA MI-A SPUS CA SI EA TREBUIE SA SEMNEZE TOATE ACTELE de lucru cu care NU ESTE DE ACORD SI Ii ESTE FIRICA SA NU CUMVA SA FIE TRASA la RASPUNDERE de catre PROCURORIi din DNA PENTRU ACTE DE CORUPTIE, EA SPUNE CA TOATE COMISIOANELE SI CADOURILE SUNT ARANJATE INTRE REGHINA SI DR. BUTA CU CEl CARE AVEA DIFERITE CONTRACTE PENTRU ACHIZITIONARE SI LiCITATIiE cu FIRMELE cu CARE SPITALUL AVEA CONTRACT.GABRIELA MI-A ZIS CA BUTA VORBEA CU DIFERITE FIRME PENTRU A ADUCE CADOURI PENTRU GABRIELA, GENTI SI PARFUMURI, BAUTURI FINE SI SCUMPE SI EA A PRIMEA CADOURILE DE LA DIFERITE FIRME IN BIROUL SI IN PREZENTA LUI BUTA, APOI BUTA SPUNEA CA VEZI CE CADOU TI-AM DAT TIE SI CA AM GRIJA DE TINE.

 11. O scena de gelozie…..Cum poate o doamna educata sa divorteze la cererea sefului? Mie mi se pare ca doamna s-a casatorit din interes, avand in vedere ca sotul iranian are o situatie financiara mai mult decat buna….Insa domnul iranian pare destul de gelos si convins ca poate face ,,curatenie,, intr-un spital in care el nu lucreaza, ceea ce mi se pare absurd. Iubindu-si sotia foarte mult, a ajuns pana la a ii inregistra convorbirile telefonice si probabil urmarindu-i orice miscare. Daca doamna ar fi fost hartuita sexual la serviciu, ea ar fi trebuit sa faca plangere si nu sotul iranian.Si plus , din articolul de mai sus reiese ca doamna ar fi avut o relatie cu seful ei dinainte de a se casatori cu domnul Asgari. Domnule Asgari, daca doamna v-ar fi iubit, nu ar fi renuntat la dumneavoastra, iar ca sa faceti d-vs ordine in spital, e absurd. Nu lucrati acolo si nu stiti situatia reala, avand cateva inregistrari nu inseamna ca detineti ,, toate secretele,,. Si plus pentru a inregistra pe cineva, trebuie sa aveti acordul persoanelor, cel putin asa spune legea. Daca v-au insultat, va dau dreptate sa va adresati justitiei. Nu sunt nici de partea conducerii spitalului, nu sunt nici de partea d-vs, cu siguranta, adevarul e la mijloc. Iar daca ei v-au numit terorist, dar v-au acceptat in mijlocul lor pentru o perioada, inseamna ca nu sunt nici ei departe de d-vs. Totusi pare sa fie mai mult decat doar o razbunare o unui om indragostit… sa fi fost si niste afaceri la mijloc???

 12. Va asigur pe toti ca nu este vorba de nici o gelozie, oricine este dator si obligat fata de statul roman sa sesizeze organul judiciar daca a observat ca oricine in functia de conducere publici a sevarsit fapte penala sa sesizeze.
  Primul Victorie; ORDONANTA de Clasare dosar nr. 901-P-2016
  Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita, pentru viol si violenta:
  Dovada de nevinovatie Asgari Mehrab
  Dovada de rea credinta si aberatiei Gabriela Asgari
  Ordunanta este postat pe Facebook : Asgari Mehrab
  Reped sunt mai multe plangeri facut de mine pe care va rog sa aveti rebdare apoi analizat

 13. Relatiile de familie ale domniei sale n-ar trebuie să intereseze pe nimeni.
  Anual divorteaza sute de cupluri în judeţ, iar motivele lor nu sunt subiect de dezbatere publică.
  Nu vreţi, nu puteţi, nu vă doriţi, nu vă înţelegeţi, nu vă mai iubiţi, nu v-aţi iubit, din orice motive, divorţaţi şi gata.
  Acuzele de hărţuire sexuală nu vin din partea cui ar trebui. Cine-i vătămatul ? Că doar doamna este medic, şi nu e minoră !
  Dacă ar exista fapte de corupţie, fals (nu „şantaj şi ameninţare” la telefon, care sunt subţiri, lipsite de consistenţă,) ele ar trebui investigate de autorităţi, dar indiciile furnizate sunt departe de a crea presupunerea rezonabilă a unei fapte penale săvârşită de o anume persoană.
  A nu fi mulţimit de ceva, chiar având motive întemeiate pentru aceasta, nu însemnă că motivul nemulţumirii tale este o crimă ce trebuie reprimată penal.
  Pare mult zgomot pentru nimic.

 14. Stimate dl. Darius, nu ma intereseze pe mine problema cu divotul, chiar ma bucur foarte mult ca o sa divortez. eu am problema cu conducere spitalul Bistrita.Ma simt obligat fata de statul roman sa anunti ilegalitatile facute de functionari public.
  sunt dispus sa recurg si la proba cu detectorul de minciuni pentru dovedirea adevarului.
  Deasemena cer si alti in acest dosar sa recurg la proba detectorul de minciuni.
  Demisia managerul spitalul judetean Bistrita dr. Mircea Buta (Mini Dictator)
  Deoarece am dovezi care incrimineaza pe dr. Mircea Buta Managerul spitalul judetean Bistrita de mai mult ilegalitati comise si in functia lui de director general al spitalului Bistrita ilegalutati pe care le voi dovedi la momentul oportun. In concluzie, cer a fi verificate afirmatiile mele, atit in calitate de sot inselat, dar si in calitate de cetstean onest care doreste stabilirea adevarului si incetarea abuzului unui on mai degraba periculos fiind intre o pozitie publica de mare important. Nu este nici moral nici corect din punct de vedere juridic ca acest om sa mai pastreze o pozitie pe care nu o merita. Va ruma!

 15. Domnule Asgari, până la divorț nu v-ați simțit dator față de statul Român? Simțul civic a apărut în momentul divorțului? Ceva e putred în povestea dumneavoastră.

  • Ba da va asigur ca am rugat de nenumerate ori sotia mea sa depune plangere impotriva lui BUTA, DOAR sotia mea avea o teamea de dr.Buta de nu sa pierde serviciul si sa ramane somer, va dau covintul meu de onoare ca un cetatian onest si corect a acestuia stat, de abia acum am devezi prin registrari discutii cu sotia mea si cu altii pentru toate acuzatiile spuse de mine.

 16. Spitalul si subunitatile care-i apartin … arata ok – nimic de comentat negativ , dar… . pe la „caloriferele ” spitalului… nu de putine ori s-a auzit … si s-a vorbit, despre calitatile de ” cucosel „… al managerului acestuia… din cauza caruia , multe asistente au preferat sa ” fuga ” de acolo, decat sa se ” impiedece ” … !

  • -Gabriela Asgari sotia mea a zis ca Buta a avut relatie intime si cu fosta directoare medical doamna RODICA BALAN si ca a aflat si sotia lui Buta si a fost un scandal mare, din acest context doamna RODICA BALAN a suferit enorm de mult si sa inbolnavit rau, ulterior si doamna RODICA BALAN a aflat de relatie Buta cu Gabriela si a venit doamna Balan a vorbit cu Gabriela si a zis textoal sa aibe mare grija ca cea ce face cu acest om , nu este bine deloc si a recomandat sa termine cat mai repete , pentru ca cu timpul ai de suferit enorm de mult ca mine, cand a murit doamna balan in decembrie anul 2015 am fost cu gabriela la imormentare densa m -am intelnit eu cu Buta si alte persoane din spital ( IMI CER IARTARE SI SCUZE FATA DE DUMNEZU SI DOAMNA BALAN CA AM FOST NEVOIT SA SPUN ACEST LUCRU).
   Trebuie cu toti sa avem curajul de a spunem adevarul!

  • De la Mossad, CIA, KGB, catre prietenul meu SRI
   Da, am fost internat prin UPU la spitatul judetean Bistrita, sectia psihiatrie, ca mostenire de la sotia mea, Asgari Gabriela, sa fac si eu tratament cu xanax. totodata am Vrut si sa verific calitatea serviciilor oferite de profesionistii Spitalului Bistrita din pacate am fost crunt dezamagit, medicamentele erau inminate pacientilor neigienic, din mina, minacarea era rece si necomestibila, curtea spitalului era plina de gunoaie, chistoace de tigari, cosurile de gunoi pline sau inexistente. la UPU nu existxu medicamente pentru dureri lombare sau alte dureri acute ale celor consultati prin UPU, doar aspirina si cel mult o radiografie. dupa cite am constatat, este in mare penurie de tot ce este mai important. am vazut cu ochii mei buna functionare manageriala a dlui manager general buta, care pare mai mult interesat de investitii pentru a incasa comisioanele, si nicidecum de procurarea celor mai elementare si stricte necesitati, cum ar fi fi medicamentele, aspecte pe care le am spre dovada filmate. cu frunta sus merg mai departe!

 17. Directia Generala Anticoruptie
  Doamna Prim Procuror Laura Codruța Kovesi
  Subsemnatul Asgari Mahrab cetatean iranian,domiciliat in Bistrita, str. Calea Clujului,nr.64 E, identificat cu permis de sedere seria RO nr. 0390664 nascut la data de 04.05.1964, CNP 7640504360011, cu adresa de corespondenta, E-mail : ma@miladair.ro Mob: 0787878787, formulez si depun:

  Plangere penala

  Impotriva numitilor :
  1 – Buta Mircea Gelu, avand functia de Manager la spitalul Judetean de urgenta Bistrita, avand CNP 1520421060766, cu domiciliul in Bistrita, St.Vasile Alecsandri,nr.14,Sc.D,Ap.24 cod 420010, telefon: 0744788199, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :
  Infracţiuni de serviciu , Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă Infracţiuni, Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 296, Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 207, Şantajul, Art. 206, Ameninţarea.
  – Modul in care Gabriela Gaftonie (actulal Asgari ) a fost numita director intermimar si apoi Director Medical.
  – Verificare crestere salariu, o norma si jumatate pentru Gabriela Gaftonie (actulal Asgari ).
  – Primit diferite comisioane si excursie in straintate, de la diferiti parteneri ai spitalului.
  – Timp de 2 ani de cand eu sunt casatorit cu Gabriela Asgari dr. Buta a amenintat-o si a santajat-o pe Gabriela sa se desparta de mine si a cerut sa o faca pe Gabriela sa accepte sa aiba relatii intime cu el, Gabriela mi-a spus tot timpul si am suferit si eu in calitate de soti a Gabrielei.
  – A obligat-o pe Gabriela sa divortaze de mine daca vrea ea sa fie numita din anul 2016 Director Medical si apoi manager de spital dupa ce anul asta isi termina mandatul lui de manager, SA LASE CONDUCEREA SPITALULUI LA URMASI LUI, cele doua doamne care au fost amantele lui, Gabriela si Reghina.(asa spune Gabriela ca Buta tot timpul spune asta).
  – Gabriela mi a zis ca in anul 2012 inainte de alegerile locale dr. Buta a prezentat pe domnisoara ALINA HETRA din partea dl. EMIL RADU MOLDOVAN canditatura PSD pentru presedintia consiliului judetean, a cerut sa se ocupe de ceva ilegal,adica : campania electorala pentru PSD, folosind asistenti si mijloace spitalicesti si alti angajati din spital pentru organizarea de corturi electorale cu persoane calificate (Gabriela nu a avut incotro si a facut tot ce a cerut Buta si ALINA HETRA ) de atunci Gabriela sa imprietenit cu ALINA HETRA.
  Ca urmare, mesajele mele catre Dr. Buta si fica lui despre relatia gabrielei cu tatal ei , din acest motiv fiica lui transmite la data de 14.mar.2016 se intilneste cu sotia mea gabriela asgari , la peco din intrarea viisoara , si sa planuiasca un scenariu de viol si violenta , Buta apelind si la prietenul lui de o viata, dl. Emil Radu MOLDOVAN, Presedintele Consiliului Judetean pentru a interveni in problemele noastre de familie folosind numele de moldovan pe plangere ca si la ordinul de protectie . TRAFIC DE INFLUENTA si din servici .
  De asemena dr. buta a cerut in mod liber fara nici o problema sa cereara pe moldovan sa anuleze vizita exlentei sale, domnul Ambasador a Iranului in Romania in judetul Bistrita – Nasaud, invitatie
  si programul a fost transmis oficial din data de 02.03.2016 catre ambasada Iranului si catre mine ca initiatorul acestei vizite iar pe data de 22.03.2016 a fost anulata cu 10 zile inainte.

  2- Emil Radu MOLDOVAN Persedinte Consiliul Judetean, NR. DE MOB. ………….. pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :, Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă , Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 296, Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 207, Şantajul
  In fapt dr. Buta a cerut in mod liber ,si direct fara nici o problema, lui emil radu Moldovan PRE SEDINTE CONSILIUL JUDETEAN BISTRITA , PENTRU ANULARE Vizitie Exlentei sale domnul Ambasador a Iranului in Romania in judetul Bistrita – Nasaud, invitatia si programul a fost transmis oficial din data de 02.03.2016 catre ambasada Iranului si catre mine ca initiatorul acestei vizite, si pe data de 22.03.2016 a fost anulat in mod nea,steptat cu 10 zile inainte de evenimentul deosebit de important pentru industriele locale s i nationale romanesti, motivand ? : Coincidenţă sau nu, anularea vizitei a survenit în timp ce dosarul în care Gabriela Asgari a cerut ordin de restricţie împotriva mea, Mahreb Asgari, era pe rolul instanţei.
  Anularea vizitei oficiale a Ambasadorului Iranului in Judetul Bistrita -Nasaud nu a făcut altceva decât să ma supere şi mai tare pe mine, în condiţiile în care ştiam foarte bine de buna relaţie existentă între Radu Moldovan preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi doctorul Gelu Buta, managerul Spitalului Judeţean. Prin urmare a presupus că motivul care ar sta la baza anulării vizitei ar fi faptul că doctorul Buta ar fi intervenit pe lângă preşedintele CJ BN în acest sens, dovedesc prin inregistrarile diiscutie intre mine si gabriela nsi carla fica gabrielei rsi doamna garatiele nemees.
  Ca urmare mesajele mele catre fica lui DR. Buta despere relatie Gabriela cu Tatal ei , din acest motiv fica lui trimite pe sotul ei la data de 14.,mar.2016 injurul orei 17-18 sa intelneste cu sotia mea la peco din intrare visoarea , si au planuit un scenariu de viol si violenta pentru a depune o plangere inpotriva mea din data de 15.03.2016 , Buta apalad si la prietenul lui Radu MOLDOVAN Persedinte C.J.B-N. ca sa sune pe Gabriel Lazani directorul administrativ a spitalului si Gabriela Remes director ingrigire medicala sa vine la ora 23:30 la noi acasa ca sa fie martor amandoui pentru plangere la Politia si la cerere de Ordinul de Protectie la Judecatorie Bistrita, toate acest joc de 2 lei , scenariul si trafic de infulenta la Politia si la Parchetul de pe langa Judecatorie Bistrita sa ajuns la formolare o plangere din partea mea impotriva sotia pentru denunt calomnios si violenta fizic si fals in declaratie , si inpotriva 2 politisti si prim procuror al parchetul de pe langa judecatoria bis trita pentru abuz in servici.
  Dr.Buta CU ADEVERAT A DOVEDIT CA ARE O PUTERE IMENSSE In JUDETUL BISTRITA , asa cum a confirmat Gabriela si Carla fica ei , sa dovedesete din registrarilr dirscutie intre noi . superioritate si influenta pe care o are in judetul Binstrita la nivel de confsiliul judetean, I.G.P. BISTRITA, PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA BISTRITA si Judecatoria Bistrita ,pentru infrac ţiuni de ;, Art. 292 Noul Cod Penal Cumpărarea de influenţă, Art. 291 Noul Cod Penal Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 297, Abuz în serviciu,Art. 207
  3 – dl. Av bogdan milea , cu ………. avocatul ales si platit de buta, prietenul acestuia de famile pentru a prezenta intresele sotiei mele, gabriela agsari, pentru toate dosarele pe care le are cu mine de la divort pana toate plangerile pe care le-am facut reciproc unul fata de celalalt. Av. milea bogdan este si avocatul baronilor locali ai partidului PSD Bistrita si un bun prieten al lui emil radu moldvovan si avocatul crescut de acesta, folosInd orice manevre dolosive prin incalcare legistilatiei si trafic de influenta la politie, parchetul judecatoresc si la judecatoria Si tribunalul bistrita , dovada dosarul 901/p/2016, ordinul de reStrictie 1850/190/2016, si dosaar nr. 3750/190/2016, Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă , Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.