Acum se face că plouă când vine vorba de restituirea sumei! Patronul Runcan Construct acuzat de o bistriţeancă că i-a luat bani pentru un apartament pe care nu l-a mai văzut

1706

Firma Runcan Construct, deţinută de Ionel Runcan – unic asociat şi administrator, este din nou în mijlocul unui scandal. Concret, Ionel Runcan este acuzat de o bistriţeancă, Cornelia Frumos, de faptul că în urmă cu 3 ani i-a plătit în avans 17.000 de euro pentru un apartament din blocul ce urma să îl construiască pe str. Valeria Peter Predescu, nr. 15 din municipiu. Blocul nu există nici la această dată, iar femeia îşi vrea banii înapoi. Numai că, Runcan face, se pare ureche şută. În urmă cu circa doi ani, Runcan Costruct a mai fost amestecată într-un scandal, când locatarii unui bloc tot de pe str. Valeria Peter Predescu acuzau municipalitatea că a dat undă verde să construiască o clădire similară la doar câţiva metri de cea în care locuiesc ei. De asemenea, firma a mai avut probleme şi în urmă cu circa 5 ani, cu un imobil de pe str. Libertăţii.

 

Runcan Construct îi aparţine lui Ionel Runcan, originar, potrivit informaţiilor noastre, din comuna bistriţeană feldru. Firma a fost înfiinţată în 2006, iar anul trecut a ajuns la o cifră de afaceri de peste UN MILION de EURO, mai precis 5.843.633 lei şi un profit net de peste 1,6 milioane lei. Datoriile se cifrează la peste 3,13 milioane lei. Interesant este că de-a lungul anilor, numărul angajaţilor firmei a fost de maxim 6, în 2017 numărând doar 5.

Cea mai mare cifră de afaceri a înregistrat-o în 2016, când aceasta s-a cifrat la peste 6,3 milioane lei, însă profitul a fost ceva mai mic decât anul trecut, acesta ajungând la o valoare de aproximativ 1,58 milioane lei, în timp ce datoriile s-au cifrat la peste 3,64 milioane lei.

În 2015, anul care de fapt ne interesează pe noi, cifra de afaceri înregistrată de Runcan Construct SRL a fost de aproape 3,5 milioane lei, dar cu un profit net de puţin peste 210.000 lei, în timp ce datoriile depăşiseră 4 milioane lei.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

4 COMENTARII

  1. Vedeti ? De aceia va sfatuiesc sa nu le mai dati bani in ” avans ” astora ci sa mergeti si sa licitati , ori efectiv sa cumparati apartamente gata facute , in care cu mici retusuri, efectiv sa puteti intra in ele . Nu le mai dati bani ” smecherilor ” care va trag pe sfoara si de la care sa puteti recupera banii trebuie sa purtati zeci de ani de litigii si procese in Instantele de judecata si nu aveti nici atunci garantia ca va veti putea recupera banii … ! Cine are bani, n-are decat sa construiasca pe banii lui si apoi sa faca comert cu ceea ce a construit si sa nu vanda ” pasarile de pe garduri ” .

  2. Daca as avea bani as cumpara un apartament de la acest om , nu se compara cu multe altele, in alta ordine de ideii acest om care face blocuri de miliarde nu se murdareste cu 20.000 eur. Cred mai degraba ca este mana altor investitorii de blocuri pentr as vinde apartamentele cred ca se stiu cine. Eu in locul lui Runcan as da in judecata pe aceasta doamna daca nu este adevarat. Jenant la ce lucruri marsave recurg unii.

  3. Sunteti siguri că e ok sa discreditati o firmă doar pe un zvon neverificat?stiu ca e considerat de majoritatea clienților un dezvoltator imobiliar de incredere.

  4. Eu detin un apartament al trei-lea bloc construit de d-nul Runcan!!un om foarte corect care prin calitatea si felul in care a ales sa construiasca blocurile..a domonstrar profesionalim si calitatea materialelor de constructii fiind dintre cele mai bune!!si acum am de gand sa mai cumpar unul!!asa ca inainte sa vorbiti din auzite mergeti si vizitati imobilele..doar casa scarii este mai frumoasa de cat interiorul multor blocuri din oras..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here