Activitate intensă la DIICOT BN: se închid dosare cu NUP, în draci

2121

Spun unele guri rele de prin Bistrița, că la DIICOT BN se lucrează în draci. Dar nu așa cum s-ar aștepta oricine știe ce activitate se desfășoară pe acolo, adică de depistare a marii infracționalități. Că nu degeaba procurorii din cadrul acestei instituții sunt supranumiți procurori antimafia. Dar ce să vezi, la Bistrița în loc să fie prinși infractorii de categorie grea, se închid dosare. Cică majoritatea sunt moștenite de actualul șef, procurorul Raul Radmacher, de la vechea gardă – Lumpi și Poptop.

Dosarele cu pricina au stat ani buni în adormire, fără ca vreun anchetator să aducă probe beton și să trimită lumea rea după gratii. Așa se face că șeful Radmacher dă rezoluții de NUP în serie. Asta ca să nu se spună că la Bistrița nu lucrează nimeni.

1 COMENTARIU

  1. Asta pt ca au fost dosare fabricate.Fara probe,doar ca sa-si justifice salariile niste procurori incompetenti. Bazate pe ,,suspiciuni rezonabile,,trezite in capatinile lor fara creier. Si actualul procuror sef face ce poate sa salveze imaginea institutiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here