Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit joi dimineața la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Arcalia.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, au fost alocate trei echipaje de stingere, cu două autospeciale cu apă și spumă și autospeciala de interventie la înălțime. 

Echipajele de pompieri militari au găsit incendiul care se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și mansardei, unde erau prevazute trei încăperi. 

„Din fericire, nu au fost înregistrate victime, un tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost trezit și scos din casă de persoanele care au observat incendiul. 

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite  în aproximativ o oră, au protejat parterul imobilului și   anexele învecinate și un utilaj parcat în apropiere. Incendiul a afectat o suprafață desfasurata de aproximativ 150 m (acoperiș și mansarda)”, a gtransmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum cu fisuri, neprotejat termic față de materiale care se pot aprinde ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.