În total 43 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident de autobuz în nordul Republicii Zimbabwe, după ce şoferul a pierdut controlul vehiculului, care a intrat într-un copac, a indicat joi poliţia din ţara din sud-estul Africii, relatează AFP, potrivit agerpres.

”Am fost informaţi în legătură cu moartea a 43 de persoane. Autobuzul circula către Zambia în timp ce şoferul a pierdut controlul vehiculului ieri seară într-un viraj”, a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Charity Charamba.Imagini pentru 43 dead Zimbabwe

”Suntem încă prezenţi la locul accidentului. Vor fi date mai multe detalii”, a adăugat ea.

Accidentul a avut loc în zona Nyamakate, în apropiere de frontiera cu Zambia. Numeroşi călători, precum şi oameni de afaceri folosesc periodic autobuzul pentru a călători dintr-o ţară în alta.

Imagini pentru 43 dead ZimbabweAccidentele rutiere sunt destul de dese în Zimbabwe, îndeosebi din cauza stării proaste a şoselelor şi a vehiculelor. Anul trecut, cel puţin 30 de persoane au murit din cauza coliziunii a două autobuze care făceau legătura dintre două oraşe principale ale ţării, Harare şi Bulawayo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here