Un bărbat din Cireșoaia și-a pierdut viața joi seara, după ce a fost strivit de caroseria unei mașini la care efectua reparații. 

În această seară, a fost sesizat prin 112  faptul că, pe raza localității Cireșoaia, un bărbat a fost prins sub un autoturism, fiind accidentat.

La locul accidentului au intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate în protocolul de resuscitare, astfel ca echipajul cu medic a fost nevoit sa ii declare decesul la locul accidentului. 

La locul solicitării a aterizat și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicala Jibou, solicitat imediat după apelul pe numărul unic de urgență 112.

La fața locului au intervenit și polițiștii.

În urma primelor verificări efectuate, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul în varstă de 46 de ani din Cireșoaia,  în timp ce efectua reparații sub un autoturism, ar fi fost surprins și accidentat de caroseria acestuia.

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here