Un accident de proporții a avut loc astăzi, după ce un autocar s-a ciocnit violent de un camion, apoi a căzut într-o râpă. In urma incidetului, 10 persoane și-au pierdut viața și alte 12 au fost grav rănite. 

Totul s-a produs în Mexic. Un autocar s-a izbit cu mare viteză de un camion, iar prima ipoteză a accidentului ar fi legată de faptul că frânele camionului nu funcționau, însă nu se cunosc, până în acest moment, date certe cu privire la producerea tragediei.

În urma accidentului, 10 persoane au murit iar alte 12 au fost rănite, transmite observator.tv.

Imaginile de la locul producerii accidentului sunt greu de privit! Ambele autoturisme implicate sunt praf și pulbere, iar autocarul prăbușit în râpă este un adevărat cimitir pentru cei decedati.

Sursa citată mai menționează că, la această oră, zeci de echipaje de descarcerare intervin la locul accidentului, pentru a scoate persoanele în viață, dar și cadavrele, din fiarele contorsionate.

1 COMENTARIU

  1. Am mai discutat despre acesti soferi de autobuze si autocare, care alearga ca bezmeticii… sute, mii de km … fara odihna si care eludeaza sistemele de ” tahograf ” de la bordul lor sau efectiv nu le au. Patronii ii forteaza sa alerge fara intreru[ere, sa le aduca lor „profit cat mai mare ” … indiferent daca crapa cineva pe undeva… si cand comit un accident, ” gura lor nu pute „… decat eventual ca nu s-au ” spalat pe ea ” !
    Pe vremea comunistilor, sofer pe autocarele care ieseau din tzara erau numai soferii cu peste 50 de ani ca varsta ,cu peste 20 de ani de vechime in traficul rutier, pe camioane de mare tonaj… si cu o buna pregatire profesionala si fara cazier de circulatie de nici un fel , iar astazi, tot ” ciurlii – burlii ” imediat ce are permis de conducere … ” jup cu el pe autocar ” ( tot felul de tembeli, vitezomani, violenti la volan si fara experientza in transportul de calatori si nu de ” balast , de bolovani sau de cartofi ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here