Accident la Tiha Bîrgăului! Patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

680

Un accident rutier a avut loc luni după-amiază pe DN 17, în localitatea Tiha Bîrgăului din județul Bistrița-Năsăud, în care au fost implicate trei autoturisme, în care s-au aflat opt persoane. Patru persoane, printre care și doi minori, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc luni după-amiază pe DN 17, în localitatea bistrițeană Tiha Bîrgăului. La faţa locului, au fost trimise o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul de la Ambulanţă.

În accident au fost implicate 8 persoane, din care cinci au nevoie de îngrijiri medicale. Patru persoane ( doi adulți și doi copii, din aceeași familie) au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Accidentul s-a produs pe fondul efectuării unor depășiri neregulamentare. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. 

„Un șofer de 47 de ani din Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe direcția de deplasare spre Vatra Dornei, s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare a unui alt autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din Lunca Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, care era oprit la trecerea de pietoni pentru acordarea de prioritate pietonilor. În timpul efectuării manevrei de depășire, autoturismul de bărbatul de 47 de ani a fost colizionat de un alt autovehicul, respectiv o autoutilitară care tracta o remorcă și care era condusă de un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, de asemenea angajată într-o depășire neregulamentară. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani din Botoșani a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului. De asemenea, autoutilitara a acroșat cu partea laterală și autoturismul oprit la trecerea de pietoni”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. 

Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here