Un autotren care transporta lemne, s-a răsturnat în localitatea Teaca din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul a rămas încarcerat, însă a fost extras de ceilalți participanți la trafic, până să ajungă echipejele medicale la locul accidentului. 

Un TIR s-a răsturnat în localitatea Teaca. La locul accidentului a fost direcțioant un modul SMURD, respectiv două echipaje de descarcerare, din care unul pentru descarcerare grele, si un echipaj de prim ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, victima a fost extrasă  de către ceilalți participanți la trafic. Aceasta era conștientă și a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD.

UPDATE: 

Șoferul autotrenului a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Victima refuză transportul la spital„, a declarat Marius Rus purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul.

Astăzi, în jurul orei 17.00, pe drumul național 15A, șoferul unui TIR care circula pe direcția Bistrița-Reghin a pierdut controlul acestuia într-o curbă spre dreapta și s-a rasturnat în afara părții carosabile și parțial pe sensul opus de mers„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, șoferul, un bărbat de 43 de ani, din județul Maramureș, a fost rănit, însă, așa cum a precizat și reprezentantul ISU, a refuzat transportul la spital. A fost testat cu aparatul etilotest-rezultat negativ.

Politistii Secției 1 continuă verificările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here