Accident la Reteag! Trei persoane au ajuns la spital

307

În urmă cu puțin timp a avut loc pe DN 17, în localitatea Reteag, un accident rutier. Două autoturisme s-a ciocnit, unul dintre ele răsturnând-se. În cele două autoturisme au fost, potrivit primelor informații, cinci persoane, care au reușit să iasă singure din mașină.

Potrivit ISU BN, trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital, însă nu au suferit leziuni care să le pună viața în pericol.

 

accident reteag 1

Accidentul s-a produs pe fondul neatenției ambilor conducători auto.

„Pe DN 17, în localitatea Reteag, pe direcția de mers spre Bistrița, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Mănășturel, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers spre stânga, a fost colizionat din spate de un autoturism care era angajat într-o depășire neregulamentară și care era condus de o femeie de 41 de ani, din Cuzdrioara.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a doi pasageri. Ambii conducători auto au fost testați cu  aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Un sens al DN 17 este blocat pentru 30 de minute”, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

accident reteag 2

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here