Accident la Feldru, între un autocar și un autoturism! Trei persoane au fost rănite, printre care și un minor. Vezi cauza

1141

Un accident rutier a avut loc în urmă cu pțin timp, pe DN 17 D, în localitatea Feldru, în care au fost implicate un autocar de 30 de locuri și un autoturism. 

Trei persoane, printre care și un minor, au ajuns cu răni la spital, însă cei mai mulți pasageri au suferit atacuri  de panică.

 

Un autobuz și un autoturism au intrat în coliziune în urmă cu puțin timp, pe DN 17D, în localitatea Feldru, mai multe persoane fiind rănite. În accident au fost implicate în total 22 de persoane, 21 aflându-se în autobuz, iar în autoturism doar șoferul, din cauza căruia s-a produs incindentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, agent principal de poliție Diana Pintea, șoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, din comuna Parva, a intrat într-o depășire, dar din sens opus vea un alt autoturism. Pentru a nu coliziona frontal, tânărul a tras de volan și a lovit din lateral autobuzul, ambele autovehicule ieșind în decor.

Polițiștii au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat alcool.

 

La locul accidentului au intervenit mai multe două echipaje medicale SMURD, unul de la Sîngeorz-Băi și celălalt de la Năsăud, și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 14 ani și au fost transportate la spital, în vreme ce alți pasageri din autobuz au suferit atacuri de panică.

„Echipajele medicale au transportat la spital trei victime, toate conștiente, fără comoții cerebrale, stabile hemodinamic și respirator. O victimă cu traumatism de genunchi a fost preluată de un echipaj de prim ajutor de la Năsăud, un copil de 14 ani cu traumatism de coloană lombară și un bărbat de 73 ani cu un traumatism cranian au fost preluați de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Restul victimelor au refuzat transportul la spital”, a declarat Ciprian Păcurar – purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here