Un bărbat din Șoimuș a ajuns la spital, după ce a fost accidentat într-o pădure situată în extravilanul localității.

Echipajul de terapie intensivă mobila SMURD a intervenit în localitatea Șoimuș, unde o persoană de sex masculin a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui accident în pădure. 

„La fața locului a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 73 de ani, acesta prezenta fracturi la nivelul membrelor inferioare.  A fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii.

„Din primele date, un bărbat de 74 de ani, din localitate, în timp ce desfășura activități de tăiere al unui arbore de pe terenul proprietate privată, a fost surprins și rănit de către acesta.

Bărbatul a fost ulterior transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii desfășoară activități de cercetare penală în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și tăiere de arbori fără drept, urmând documentarea faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here