Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara pe DN 17 D, în localitatea Feldru, în care sunt implicate un atelaj hipo, un microbuz și un autoturism. Două persoane sunt rănite grav. 

Accident rutier pe Drumul Național 17D, în localitatea Feldru. Drumul este blocat în totalitate, iar polițiștii de la Rutieră Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud intervin la locul accidentului, a transmis IPJ BN. 

Potrivit primelor informații, cel puțin două persoane sunt rănite grav și una ar fi încarcerată.

UPDATE:

„Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj de prim ajutor au preluat din localitatea Feldru două victime conștiente, rezultate în urma unui accident rutier. 

Într-unul din autorismele implicate în accident conducătorul auto a rămas încarcerat (barbat, aproximativ 30 de ani). Victima a fost extrasa de pompierii militari nasaudeni și predată echipajului de terapie intensiva mobila. Victimele au fost stabilizate și evacuate spre spital”, a transmis ISU BN.

UPDATE 2: 

Traficul a fost reluat, se circulă alternativ pe un sens, iar polițiștii rutieri dirijează circulația.

UPDATE 3:

„În această seară, pe Drumul Național 17D, în localitatea Feldru, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. 

Au fost implicate un microbuz, condus de un bărbat de 37 de ani, din Dumitra, un atelaj hipo în care se afla un bărbat de 51 de ani, din Feldru și un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Feldru. În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți și transportați la spital. 

Cei doi conducători auto și cel al atelajului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la Rutieră Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here