A venit din Vişeu să dea lovitura în Romuli! Ghinion, poliţiştii năsăudeni au pus mâna pe el

365

Un tânăr din Vişeu de Sus a fost identificat de poliţiştii din Năsăud ca fiind autorul unor furturi comise la începutul acestei luni în comuna Romului. Mai precis, acesta a furat circa 900 lei dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil din comună, după care a încercat să spargă un magazin. A avut ghinion însă, fiindcă incinta respectivă era dotată cu sistem de alarmă, care a făcut tărăboi şi l-a obligat pe hoţ să bată în retragere. 

 

 

Potrivit IPJ BN, la data de 12 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în două dosare penale de furt calificat și tentativă la furt, polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Năsăud l-au identificat pe un tânăr, de 21 de ani, din Vișeu de Sus, bănuit de comiterea faptelor.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 3 februarie, acesta ar fi încercat să pătrundă în incinta unui magazin, din Romuli, însă s-a declanșat sistemul de alarmă și nu a sustras bunuri.

De asemenea, la aceeași dată, cel în cauză ar fi sustras suma de 900 de lei, dintr-un autoturism care se afla parcat în curtea unui imobil, din localitatea Romuli„, precizează sursa citată.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și recuperarea prejudiciilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here