Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o adolescentă de 13 ani care nu s-a mai întors de la școală. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. 

Astăzi, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că astăzi, fiica ei în vârstă de 13 ani a plecat de la domiciliu la școală, însă nu s-a mai întors. 

La data plecării, Peptănar Domnița Elena era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni în carouri negru cu alb, purta cizmulițe negre cu talpă albă și un ghiozdan roz.

Semnalmente: minora are înălțimea de aproximativ 1.55 m, greutatea de 45-50 de kilograme, fața ovală, ochi căprui și păr castaniu, până la umeri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.