Un tânăr din Dumbrăvița a fost reținut și ulterior arestat la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, după ce în urmă cu câteva zile a incendiat un autoturism parcat în apropierea unui imobil din localitatea Dobric. În plus, polițiștii l-au depistat conducând un autoturism deși consumase substanțe interzise, respectiv cannabis. 

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au pus în aplicare, miercuri, un mandat de percheziție la locuința unui tânăr de 24 de ani din Dumbrăvița, bănuit de distrugere și care se sustrăgea urmăririi penale.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în dimineața de 15 noiembrie, tânărul ar fi  distrus prin incendiere un autoturism parcat în apropierea unui imobil, în localitatea Dobric, și care aparține unui tânăr de 27 de ani din Dumbrăvița, paguba fiind estimată la aproximativ 7.000 de lei.

La percheziție au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un recipient din plastic, respectiv o sticlă de 1,5 l goală, a cărei interior emana miros specific de combustibil, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Ulterior, în urma investigațiilor, în cursul serii, polițiștii l-au depistat la volanul unui autoturism care circula Drumul Național 17, prin localitatea Cristeștii Ciceului, a fost oprit în trafic și condus la sediul Secției 5 Poliției Rurală Petru Rareș. Totodată, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis și a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Tânărul de 24 de ani a fost dus, ieri, în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare la domiciliu pentru 30 de zile. Propunerea procurorilor a fost admisă de instanță.

 Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here