Un transportator de material lemnos a fost amendat, marți, de jandarmi. Oamenii legii au depistat că a încărcat într-un autocamion o cantitate mai mare decât era înscrisă în documente. Pe lângă amenda aplicată, jandarmii i-au confiscat și cantitatea de lemn găsită în plus în autovehicul.

Peste 3 mc de material lemnos au fost depistați de către jandarmi, în plus față de cantitatea trecută în documentele unui transportator.

Fapta a fost constatată pe timpul unei acțiuni specifice organizate pe linie silvică, în cursul zilei de marți, 14 martie.

Un autocamion transporta material lemnos, rotund, de esență rășinos, fără a fi respectate prevederile legale în vigoare, iar în urma inventarierii efectuate de către lucrătorii silvici, a rezultat faptul că exista o cantitate de 3,29 mc de material lemnos, peste cantitatea înscrisă în aviz și un număr mai mare de bucăți, decât era prevăzut în documente.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei și s-a dispus confiscarea materialului lemnos transportat în plus  (3,29 mc).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.