Un tânăr din Ciceu Giurgești a fost reținut, luni, de polițiști după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt comis duminică din locuința unui consătean. Cu mai bine de o săptămână, casa păgubitului a mai fost ținta unui hoț, fără succes însă, oamenii legii luând în vizor pe un alt tânăr din localitate.  

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma cercetărilor și probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus, luni, măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani din Ciceu Giurgești, bănuit de comiterea unui furt și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„La data de 21 octombrie a.c., un bărbat din Ciceu Giurgești a sesizat faptul că din locuință i-a fost sustras un laptop. Totodată, la data de 11 noiembrie a.c., aceeași persoană a sesizat faptul că unul dintre geamurile locuinței prezintă urme de forțare, fără a fi sustrase alte bunuri.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 5 Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș a fost identificat, depistat și dus la audieri un tânăr de 20 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptelor. Totodată, prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și tentativă la furt calificat.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here