Un bărbat din Bistrița, în vârstă de 69 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, pe DN 15A, în localitatea Herina. Mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-un șanț, cu roțile în sus, dar din fericire, atât șoferul, cât și celălalt ocupant al mașinii au scăpat teferi.

Pompierii bistrițeni au intervenit miercuri cu o ambulanță de prim ajutor și o autospecială de stingere (pentru măsuri API), alături de un echipaj SAJ BN,  în localitatea Herina la un accident rutier, în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, cele două persoane din mașină au fost extrase de către ceilalți participanți la trafic. Persoanele implicate în accident au fost găsite conștiente și cooperante, și au refuzat transportul la spital.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii, care au constatat că evenimentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Șoferul, un bărbat de 69 de ani din Bistrița, a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost negativ. Acesta a fost sancționat de polițiști, conform OUG 195/2002. 

Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here