O năsăudeancă a rămas fără banii pe care îi avea în portofel după ce a primit în casă două femei care cerșeau și le-a oferit de mâncare. Cerșetoarele i-au furat peste 500 lei dintr-un portofel pe care femeia îl lăsase, neatentă, la vedere, pe un pat.

O femeie de 85 ani, din Năsăud, a sesizat poliția, duminică, despre faptul că două femei necunoscute i-ar fi sustras din locuință suma de 525 lei.

Femeia de 85 ani a primit în casă două femei care au venit la cerșit însoțite de doi minori. Aceasta le-a oferit de mâncare, iar într-un moment de neatenție, femeile ar fi sustras suma de bani dintr-un portofel, care se afla pe pat„, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

La scurt timp după sesizare, polițiștii năsăudeni au identificat persoanele în cauză, pe raza orașului, acestea fiind două femei, de 36 ani, respectiv 27 ani, ambele din Năsăud. Totodată, suma de bani reclamată ca fiind sustrasă a fost recuperată și predată persoanei păgubite.

Potrivit sursei citate, în continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here