Sursa foto: Gazeta Sporturilor

De două zile, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din presa de sport, Daniel Scorpie, nu mai este de găsit. Colegii săi de la Gazeta Sporturilor au lansat un apel.

Jurnalistul, în vârstă de 55 de ani, a dispărut marți, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București – zona Bd. Uverturii, cartier Militari”.

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.
Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.
Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112

Jurnalistul Theodor Jumătate de la GSP scrie despre colegul său că „a plecat marți după-amiază, în jurul orei 16:30, din zona Uverturii. Presupunem că a mers pe strada Dezrobirii spre stația de metrou Gorjului. Urma să ia metroul spre Unirii și de la Unirii spre Pipera. Orice informație poate fi foarte importantă. La 112 sau aici, oriunde”.
Daniel Scorpie a intrat în presa sportivă în 1993, mai întâi la Pronostic Sportiv, apoi la Fotbal Plus. Au urmat Sport XXI, Sport Magazin, Ziarul Financiar, Pro Sport. A trecut prin toate etapele meseriei, tehnoredactare, corectură, reporter de teren și pe alte sporturi. În prezent scrie la Gazetă despre fotbal internațional, dar a relatat timp de 3-4 ani și meciuri din Liga 1.

Conform celor de la gsp.ro, trebuia să fie inginer de Politehnică, atras de electronică și cercetare, dar Revoluția și pasiunea ascunsă pentru fotbal i-au deviat drumul în carieră”, scrie Evz.ro.

Citește și: Despăgubiri de aproape 2 milioane de lei pentru jurnaliștii arestați pe nedrept în dosarul Gazeta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.