Liberalul bistrițean Eugen Curteanu a demisionat din funcţia de consilier judeţean. Acesta va fi numit curând în funcția de subprefect al județului Bistrița-Năsăud.

Consilierii județeni vor lua act de demisia lui Eugen Curteanu în ședința ordinară care va avea loc pe data de 29 ianuarie. În locul său va fi validat Călin Sbârciu, directorul Liceului Tehnologic Feldru, care este supleant pe listele PNL Bistrița-Năsăud. 

Cel mai probabil săptămâna viitoare, Eugen Curteanu va fi numit în funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban.

În prezent, liberalul bistrițean este angajat al Primăriei Sângeorz Băi, funcţie dobândită în urma unui concurs. Tot acolo, de asemenea în urma susținerii unui concurs, a fost angajat pe o funcție de consilier juridic un alt liberal bistrițean – George Gaftone (avocat), care la acel moment era unul ditre potențialii ocupanți ai funcției de prefect al județului BIstrița-Năsăud.

Eugen Dicones Curteanu este născut la 5.10.1974, în Reşiţa (judeţul Caraş Severin). El a fost consilier juridic la Autoritatea Naţională de Reglementare a Serviciilor Comunitare-ANRSC Bucureşti, în trecut mai fiind nominalizat pentru funcţia de subprefect. De asemenea, Eugen Curteanu deţinut funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, în timpul Guvernului Boc, în perioada 2010 – 2012.

1 COMENTARIU

  1. ASTA PANA LA VARA… cand vor fi alegerile locale si parlamentare … si cand roata se va invarti din nou … ! Pleaca ai nostri, vin ai vostri … sau invers … Tot un DRAC !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here