Google Play a avut întotdeauna o reticență față de aplicațiile de pariuri și jocuri de noroc, însă în ultima perioadă compania s-a mai destins. Un factor important l-a avut pandemia generată de Covid19 în sensul în care populația a fost nevoită să stea în casă și în majoritatea părților lumii cazinourile au fost închise. 

Mai pe scurt, cererea pentru jocurile de noroc în mediul online a înregistrat o creștere foarte mare. Până acum ceva timp, Google Play permitea descărcarea de aplicatii pariuri sportive de jocuri de noroc doar în anumite țări, mai exact Marea Britanie, Brazilia, Franța și Irlanda. 

Aplicații de jocuri de noroc

Datorită pandemiei, Google Play a decis să dea voie utilizatorilor să descarce aplicații de jocuri de noroc în mai multe de 15 țări. Odată cu 1 martie 2021, aplicațiile de cazino pot fi descărcate de pe Google Play în Austria, Belgia, Canada, Columbie, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, România, Spania, Suedia, Norvegia și Statele Unite ale Americii. 

Dacă până la 1 martie 2021 puteai juca de pe dispozitivele cu Android pe platformele de cazino sau de pariuri sportive online doar din browser sau doar descărcând aplicația direct de pe site-ul operatorului de jocuri de noroc, acum ai ocazia să descarci aceste aplicații direct din Google Play. 

Accesează Google Play

Lumea pariurilor online a cunoscut o foarte mare evoluție în ultimii atât la nivel global, cât și în România. Acest aspect se datorează mai multor factori. În primul rând, jucătorii preferă confortul casei sau economisirea de timp. Mai exact, este mult mai simplu să te distrezi la jocurile de noroc de oriunde te-ai afla, fără să mai fii nevoit să mergi într-o sală de jocuri. Poți accesa Google Play și îți poți descărca aplicația de cazino favorită. Acest aspect vine la pachet cu mai multe avantaje. 

Dacă la agențiile de pariuri sau cazinourile stradale ești limitat de un anumit timp de funcționare, la variantele online ale acestora poți juca la orice oră, în orice zi. Nu ești condiționat de sărbători legale când unele cazinouri sau agenții de pariuri se închid și nu trebuie să te deplasezi la cel mai apropiat punct unde te poți juca. 

O poți face simplu direct de pe telefonul mobil sau laptop direct de acasă. Fie că vrei să te joci la păcănele înainte să adormi sau că vrei să pui un bilet la pariuri în timp ce ești în pauza de la serviciu, Google Play vine cu aplicația de care ai nevoie. 

Pagina de suport

Dacă accesezi pagina de suport dedicată acestei schimbări ale Google Play care permite descărcarea de aplicații de loterie, pariuri sportive și cazinouri pe telefonul tău din peste 15 țări, vei găsi date exacte despre ce tipuri de jocuri sau aplicații pun la dispoziție aceștia. 

Apk Ticket le cere dezvoltatorilor de astfel de aplicații să completeze un formular special pentru jocuri de noroc și să se asigure că aplicația este în conformitate cu prevederile IARC pentru vârsta minimă obligatorie și cu prevederile incluse în Centrul de Politici al Google pentru Dezvoltatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.