În urma meciului de fotbal dintre echipele F.C. FCSB şi F.C. Dinamo 1948 Bucuresti, care s-a desfăşurat duminică seara pe Stadionul „Naţional Arena”, Jandarmeria Capitalei a întocmit acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru cinci suporteri acuzaţi de deţinere şi utilizare a obiectelor pirotehnice şi a depus plângere pentru ultraj. Valoarea totală a amenzilor este de 4.000 lei. 

 

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Capitalei, „În urma partidei de fotbal dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti disputată pe Arena Naţională, Jandarmeria Capitalei a luat următoarele măsuri: cinci persoane care au folosit materiale pirotehnice au fost identificate până în prezent şi le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracţiunea de deţinere şi utilizare a obiectelor pirotehnice; au fost sesizate organele competente cu privire la săvârşirea unei fapte de ultraj, de către un bărbat în vârstă de 36 de ani care a lovit un jandarm”, precizează Mediafax.

Au fost aplicate sancţiuni contraventionale în valoare totală de 4.000 de lei, iar împotriva a două persoane a fost luată măsura de interzicere a accesului la competiţii sportive pe o perioadă de 6 luni şi 1 an.

Totodată, alţi trei suporteri au fost imobilizaţi şi conduşi la Secţia 9 de Politie pentru a fi luate măsurile legale împotriva lor, după ce au devenit violenţi şi au lovit un jandarm, a mai precizat sursa citată.

Derby-ul FCSB – Dinamo s-a încheiat 3-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.