În cadrul ultimei ședințe locale, Proiectul de hotărâre privind aprobarea contractelor de transport, respectiv de depozitare a deşeurilor municipale existente pe platforma de stocare temporară a deşeurilor din zona Zăvoaie la depozitul din cadrul Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu, s-a adoptat cu 14 voturi „pentru”. Doi consilieri nu au votat, iar 5 consilieri nu au fost prezenţi în sală.
Reacțiile în ceea ce privește votul, nu au întârziat să apară, din partea consilierilor PNL.

„Uneori interesele personale sunt mai presus decât interesele politice ale partidului din care faci parte, pentru că e clar că Bența a stat și a votat, pentru că avea un interes personal, care depindea de votul acesta. E regretabil că alții condiționează o anumită chestiune legală, rezolvarea ei e un văr sau altul” a precizat co-președintele PNL, Ioan Oltean.

Întrebat ce interes personal ar avea Gavrilă Bența, Oltean a precizat că nu vrea să fie avocatul personal al acestuia.

„Sunt absolut convins că a fost un interes personal. Gabi Bența este un coleg disciplinat și extrem de responsabil. Dacă a făcut asta ieri și știu că a făcut pentru că am discutat cu el, deci, vorbesc în deplină cunoștință de cauză”, a continuat Oltean.

Înainte de un scurt concediu, primarul Ovidiu Teodor Creţu a venit şi cu câteva explicaţii în ceea ce priveşte situaţia creată în urma votului din plen.

„Deputatul Oltean face afirmația că are un interes personal, posibil ca domnul Bența să vrea să ofere echipamente pentru încărcat sau alte lucruri pe care eu nu le știu, dar cert este că până la ora actuală nu avem nicio formă de colaborare cu domnul Bența sau cu firmele dânsului”, a precizat primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.