26 de tineri bistrițeni sunt admiși la școlile de jandarmi

301

Au fost admiși la examenele susținute pentru a deveni ofițeri și subofițeri de jandarmi, 26 de tineri din județul Bistrița-Năsăud. 

 

Doi tineri (din trei înscrişi) au fost declaraţi admişi şi vor urma cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, în urma examenelor susţinute în această vară.

Totodată, la şcolile militare de subofiţeri au fost declaraţi admişi 24 de tineri, din cei 66 de candidaţi înscrişi la nivelul judeţului Bistrița-Năsăud.
Anul acesta au fost scoase la concurs un număr de 50 de locuri la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, respectiv 1.400 de locuri la cele două şcoli de subofiţeri, în cele două sesiuni de admitere (ianuarie şi septembrie 2018 – la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 700 locuri, respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 700 locuri).
Concursul s-a desfăşurat pentru Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, în perioada 31 iulie – 24 august, iar pentru şcolile de subofiţeri, în perioada 24 august – 04 septembrie.
Probele eliminatorii au fost vizita medicală, testul psihologic şi probele de aptitudini fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here