Culmea testului Covid-19 la Galați, unde un bărbat a fost anunțat prin SMS că este infectat, deși nu făcuse testul.

Omul a mers la o clinică particulară pentru un set de analize medicale obișnuite, fără legătură cu Covid, informează stirileprotv.ro. După câteva ore, a primit un mesaj, cum că are coronavirus și trebuie să stea în casă și să sune la 112 dacă se simte foarte rău.

A primit SMS-ul care i-a dat viața peste cap

Bărbatul a mers dimineața la clinica particulară, potrivit unei trimiteri de la medicul de familie. Covid-19 iese din calcul, deoarece omul avea nevoie de alte analize. La miezul nopții, a primit un SMS cum că are coronavirus!

“Mi se comunica că am ieşit pozitiv – testul meu este, care test, nu ştiu, ca eu nu am niciun test COVID – că am ieşit pozitiv şi mi se recomandă să stau în casă şi, dacă mă simt mai rău, să contactez medicul de familie.”, a declarat Răzvan Postolache.

Bărbatul a cerut explicații, dar până acum nu au fost mulțumitoare.

Explicații insuficiente pentru „pacientul Covid”

“Persoana în cauză a fost căutată în platforma Coronoforms – şi la înregistrările cu persoane cu test pozitiv, şi la persoanele cu test negativ. Dumnealui nu figurează nicăieri. Ori cineva s-a folosit de numărul de telefon al dumnealui, ori, la laboratorul unde dumnealui şi-a făcut analize, dintr-o greşeală, i-a fost notat numărul de telefon pe un alt formular.”, a declarat Liliana Iordăchescu, purtător de cuvânt DSP Galați.

“Au negat că ei au trimis al doilea SMS, au spus că nu le aparţine, dar e foarte ciudat că… de fapt de unde ştie cine a trimis SMS-ul, oricine ar fi, că eu, pe data de 2 noiembrie, m-am dus să îmi fac analize.”, a mai spus Postolache.

Cei de la clinica particulară au anunțat că vor desfășura o investigație în acest sens.

Sursa: Gândul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.